Békés megyei hírek
A 44-es úton Kardos és Csabacsüd között kamion és mezõgazdasági vontató ütközött. Egy utas könnyebben megsérült, a mûszaki mentés miatt, várhatóan este fél hatig, teljes útzárat rendeltek el – tájékoztatta a Hír6-ot Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.
Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte elsõ fokon a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a 19 éves békéscsabai fiatalembert, aki Molotov-koktélok készítéséhez szükséges anyagokat szerzett be.
Hároméves, olykor háborús állapotokra jellemzõ peres vita végére tehet pontot a Legfõbb Ügyészség (LÜ) és a Tóth Károly, békéscsabai szocialista országgyûlési képviselõ közötti egyezségi ajánlat – értesült az érintettõl a Hír6.
A Békés Megyei Közgyûlés szerdára összehívott rendkívüli ülése napirendjén a több mint 22 milliárdos költségvetés módosítása és az intézményhálózatot érintõ további összevonások szerepelnek. A Hír6 értesülése szerint emellett az eurorégiós szervezetbõl történt kilépés újra szóba kerülhet.
Egy világnap jó alkalom arra, hogy beszéljünk korunk egyik legnagyobb problémájáról: a kábítószer-fogyasztásról. A békéscsabai Kábítószerügyi Egyeztetõ Fórum (KEF) kedden az Árpád Fürdõben errõl beszélt a sajtónak.
Újabb sokkoló és vérfagyasztó részleteket tudott meg a Hír6 a hétfõn napvilágra került pusztaottlakai gyilkosságról. Megtudtuk, nem a gyilkosság helyszínén ásta el felesége hulláját a 26 éves férfi, hanem másutt. És amit hétfõn még nem tudtunk: feldarabolva.
Komoly, a forgalmat is akadályozó baleset történt kedd délelõtt Békéscsabán, a rendõrség elõtt. Egy kisteherautó ütközött egy román személykocsival.
Lopás a csabai Tescoban, betörtek a szabadkígyósi kastélyban mûködõ szakközépiskola tangazdaságába, légvezetéket vágtak le ismeretlenek Békéscsabán − ez lehetne a rövid összegzése bûnügyi szempontból a hétfõi napnak.
A nagykamarási benzinkútnál lakossági bejelentésre fogtak el kedd reggel a lökösházi határõrök négy fõ határsértõt − tájékoztatta hírportálunkat Kunos Gyula, az Orosházi Határõr Igazgatóság sajtószóvivõje.
Egy fiatal lányt kimentettek, társának már csak a holttestét találták meg Sarkad térségében, ahol hétfõn, a késõ délutáni órákban két fürdõzõ egyelõre ismeretlen körülmények között elmerült a vízben.
Nyerj páros pénteki belépőt a 20. Gyulai Pálinkafesztiválra!

Nyerj páros pénteki belépőt a 20. Gyulai Pálinkafesztiválra!

Érték: 1.500 Ft Játszom
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom
Nyerj páros szombati belépőt a 20.Gyulai Pálinkafesztiválra!

Nyerj páros szombati belépőt a 20.Gyulai Pálinkafesztiválra!

Érték: 1.500 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft