Békés megyei hírek
Nemes célok fogalmazódtak meg a Gyulai Zenei Napok rendezvénysorozatban, és rendkívül sajnálom ezzel kapcsolatban Czene Ferencnek a döntését – mondta el lapunknak Erdmann Gyula, helyi alpolgármester.
A Csabai Életfa Nyugdíjasház lakói az újságból tudták meg, hogy fenntartójuk, Békéscsaba Megyei Jogú Város Képviselõ-testülete jelentõsen megemelte térítési díjukat.
Eddig a lakók havonta 58 ezer 500 forintot fizettek, június 1-jétõl 76 ezer 460 forint lesz a térítési díj.
Egymilliárd forintos beruházásba kezdett a közelmúltban a Frühwald Beton és Építõanyaggyártó Kft. Békéscsabán, mindez új munkahelyek létesítésével jár együtt – adta hírül a távirati iroda a társaság ügyvezetõ igazgatójára, Holl Hannesre hivatkozva.
Ugye száguldottak már át LEADER feliratot viselõ településen? Tudjuk, a többségnek, ahogy nekünk sem, fogalma sincs arról, mit jelent a francia betûszó.

Rosszul lett és meghalt egy férfi kedden délelõtt Gyomaendrõdön. Az 57 éves gyomaendrõdi férfi a 4642-es út mentén kiépített kerékpárúton tolta a biciklijét, amikor az elsõdleges orvosi megállapítás szerint rosszul lett, elesett, és a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle az idegenkezûség, a bûncselekmény gyanúját kizárta.
Egy könyvvizsgálói jelentés szerint a tavalyihoz képest 9 százalékos gyarapodást mutatva 12,6 milliárd euróra emelkedett az európai futballpiac értéke – írta a távirati irodára hivatkozva a FigyelõNET.
Alig egy év választ el a jövõ nyári pekingi olimpiától. Nem véletlen, hogy a felkészülés lassan a célegyenesbe érkezik. Ebbõl következõen megszületett a Békés megyei sportolók támogatására kiírt pályázat végeredménye.
A hivatalos Gyula 100 százalékban hátat fordított a zenei napok rendezvénysorozatnak, ezért elviszem azt Békéscsabára és Orosházára, ahol szívesen látják − nyilatkozta a Hír6-nak Czene Ferenc, aki az év egyik felét Los Angelesben, másik felét Magyarországon tölti.
Az ügynek az ad különös hangsúlyt, hogy Gyula nem csak Erkel Ferenc okán, kifejezetten zenebarát és mûvészetpártoló városnak számít.
A Hír6 több olvasója jelezte, hogy Békéscsabán és környékén olyan rendõrautó közlekedik, amely menet közben is képes a sebességmérésre. A rendõrség mindezt nem erõsítette meg, igaz, nem is cáfolta.
A Media Markt 2007. június 5-én reggel 8 órakor megnyitotta békéscsabai áruházát. A térség legnagyobb területû és legszélesebb áruválasztékát kínáló mûszaki áruháza a 15. magyarországi Media Markt. Békéscsabán csaknem 2500 négyzetméteren több mint 50 ezer különbözõ mûszaki cikket kínálnak a vásárlóknak. A Media Markt 2 új áruház nyitásával ünnepelte 10. születésnapját: a május elején nyitott tatabányaival és a most nyíló békéscsabaival. Már a nyitás elõtt több százan várakoztak a Csaba Center elsõ emeletén, a Media Markt áruház elõtt kedden reggel.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó