Békés megyei hírek
Az Orosházi Határõr Igazgatóság Határõrség napja alkalmából rendezett ünnepséget 2007. június 25-én az Orosházi Petõfi Mûvelõdési Központ koncerttermében.
Egyelõre nincs a Fidesz-MPSZ-nek választókerületi elnöke Békés megye 2. számú, Gyula központú választókerületében. Ezt Hír6-nak Tóth Imre, a Fidesz sarkadi és Gajda Róbert, az ellenzéki párt gyulai vezetõje is megerõsítette.
Tizennégy válogatott szépséget láthattak szombat este a gyulai Kossuth téren mindazok, akik ellátogattak a 2007-es Szupermodell Modellversenyre.
Doboz külterületén vasárnap éjjel fél 2-kor egy személyautó fának ütközött. A békéscsabai férfi kocsijával Szanazug irányából Békéscsaba felé tartott, és fának ütközött.
Verekedésrõl érkezett bejelentés a Békéscsabai Rendõrkapitányságra vasárnap hajnalban. Kondoroson, a Gyomai úton egy vendéglõ elõtt többen szóváltásba keveredtek, és a vita tettlegességig fajult.
A Gyulán élõ költõ, író, Kiss Ottó hétfõn este a Mûvészetek Palotájában veheti át az Artisjus-díjat, ami erkölcsi értéke mellett komoly anyagi segítség is.
A Békés Megyei Közgyûlés június 1-jén hozott döntésével a megye kilépett a Duna-Körös-Maros-Tisza (DKMT) Eurorégióból. A fideszes többség a magas tagdíjra és arra hivatkozott, hogy a Körös-völgy számára nem járt kézzel fogható elõnyökkel az együttmûködés. A Hír6 a tájékoztatás teljességére törekedve megkérdezte a DKMT Kht. ügyvezetõ igazgatóját, Csókási Esztert (képünkön) a történtekkel kapcsolatban. Kiderült, Békés megye a döntésrõl nem is értesítette partnereit. Az alábbi beszélgetés legalábbis árnyalja a képet, hogy Békés megyének milyen elõnyökkel járhat az együttmûködésben való részvétel, vagy a kimaradás.

Gyula lekörözte a megye többi települését, immár 1,6 milliárd forintért újították meg belvárosát. Az eredmény: lenyûgözõ.
Volt élettársa ellen tett feljelentést egy férfi az Orosházi Rendõrkapitányságon. A férfi elmondása szerint a nõ még szerdán Pusztaföldvár külterületén lefújta õt gázspray-vel.
Két autó ütközött össze pénteken reggel Békés és Békéscsaba között, a 470-es számú út és a 44-es számú fõút elkerülõ szakaszának keresztezõdésében.

Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft