Békés megyei hírek
Megszámlálhatatlanul sok kép érkezett portálunkhoz a szombati gyulai belváros avatásról. Ezeket adjuk közre.
A gyulai kistérség vezetõje holtpontról szeretné kimozdítani az utóbbi hetekben Perjési Klára gyulai és Tóth Imre sarkadi polgármester közötti, mostanra már egyebek mellett személyes konfliktust.
Az Orosházi Határõr Igazgatóság Határõrség napja alkalmából rendezett ünnepséget 2007. június 25-én az Orosházi Petõfi Mûvelõdési Központ koncerttermében.
Egyelõre nincs a Fidesz-MPSZ-nek választókerületi elnöke Békés megye 2. számú, Gyula központú választókerületében. Ezt Hír6-nak Tóth Imre, a Fidesz sarkadi és Gajda Róbert, az ellenzéki párt gyulai vezetõje is megerõsítette.
Tizennégy válogatott szépséget láthattak szombat este a gyulai Kossuth téren mindazok, akik ellátogattak a 2007-es Szupermodell Modellversenyre.
Doboz külterületén vasárnap éjjel fél 2-kor egy személyautó fának ütközött. A békéscsabai férfi kocsijával Szanazug irányából Békéscsaba felé tartott, és fának ütközött.
Verekedésrõl érkezett bejelentés a Békéscsabai Rendõrkapitányságra vasárnap hajnalban. Kondoroson, a Gyomai úton egy vendéglõ elõtt többen szóváltásba keveredtek, és a vita tettlegességig fajult.
A Gyulán élõ költõ, író, Kiss Ottó hétfõn este a Mûvészetek Palotájában veheti át az Artisjus-díjat, ami erkölcsi értéke mellett komoly anyagi segítség is.
A Békés Megyei Közgyûlés június 1-jén hozott döntésével a megye kilépett a Duna-Körös-Maros-Tisza (DKMT) Eurorégióból. A fideszes többség a magas tagdíjra és arra hivatkozott, hogy a Körös-völgy számára nem járt kézzel fogható elõnyökkel az együttmûködés. A Hír6 a tájékoztatás teljességére törekedve megkérdezte a DKMT Kht. ügyvezetõ igazgatóját, Csókási Esztert (képünkön) a történtekkel kapcsolatban. Kiderült, Békés megye a döntésrõl nem is értesítette partnereit. Az alábbi beszélgetés legalábbis árnyalja a képet, hogy Békés megyének milyen elõnyökkel járhat az együttmûködésben való részvétel, vagy a kimaradás.

Gyula lekörözte a megye többi települését, immár 1,6 milliárd forintért újították meg belvárosát. Az eredmény: lenyûgözõ.
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Jókai Színház előadására!

Nyerj páros belépőt a Jókai Színház előadására!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj három csomag Tchibo kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj három csomag Tchibo kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 1.800 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft