Békés megyei hírek
Kedden három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békés megyében. A reggeli órákban Vésztõ külterületén összeütközött két személyautó. A balesetnek három könnyû és egy súlyos sérültje volt
Az eddigi vendégforgalom alapján jó idegenforgalmi szezonra számítunk, a térségben egyértelmûen Gyula és Szeged jelenti a húzóerõt – mondta a turisztikai fõszezon kezdete elõtt a Hír6-nak Tokaji Ferenc, turisztikai szakember.
Hiába haladta meg már a tízezret a megindított vagyonosodási vizsgálatok száma, az adóhatóság továbbiakat indít el, amelyek gyakran a már folyamatban lévõ vizsgálatokhoz kapcsolódnak. Ezekbe nem ritkán bevonják a családtagokat is – adta hírül az Info Rádió. Az APEH Dél-alföldi Regionális Igazgatósága arról tájékoztatta a Hír6-ot, hogy ebben a régióban május közepéig több mint 800 a megkezdett vagyonosodási vizsgálatok száma, és a feltárt adókülönbözet megközelíti a 1,5 milliárd forintot.
Rendkívüli képviselõ-testületi ülést tartottak kedd délután Gyulán, amelynek középpontjában a város által kibocsátandó kötvény témája szerepelt – zárt ajtók mögött. A milliárdos lehetõségek igénybe vételérõl szóló döntést – elvi egyetértés mellett – elhalasztotta a város – nyilatkozta Perjési Klára polgármester a Hír6-nak.
Az Okány-1-es jelû mezõn napi 50 ezer, a Kõrösújfalu-1-esnél napi 255 ezer, a Zsadány-É-1-esen pedig napi 115 ezer köbméter hozamú földgázlelõhelyre bukkant a Mol és partnere, a Magyar Horizont Energia (MHE) Kft. - jelentette be tegnap a magyar olajcég.
Egyelõre nem szüntették meg a sarkadi kistérséget – szemben más hírforrások jelzésével. Már csak azért sem, mert a többcélú kistérségi társulási rendszer esetleges átrajzolásáról június 19-én lesz végszavazás a Parlamentben.

Az APEH Dél-alföldi Regionális Igazgatóságán, Békéscsabán megváltozott az ügyfélfogadási rend. Aki május 25-e elõtti keltezésû levelet kapott, az még a régi ügyfélfogadási idõpontokat kapta meg.
Volt egyszer egy óvoda Békéscsabán. Annak is az erzsébethelyi (jaminai) részében. A szakmailag elismert munkát végzõ Kolozsvári Úti Óvodából elfogytak a gyerekek, s azóta üresen áll.
Három kisebb közlekedési baleset, egy gyulai õrizetbe vétel, valamint lopások szerepelnek a hétfõi nap közlekedési és bûnügyi történései között – tájékoztatta a Hír6-ot Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.
Az angol válogatott középpályása idén januárban ötéves szerzõdést kötött a Los Angeles Galaxyvel, de lehet, hogy mégis Madridban marad. A királyi gárdánál a folyamatos mellõzés után most már szívesen megtartanák David Beckhamet – adta hírül a FigyelõNET.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft