Békés megyei hírek
Az adatvédelmi biztos hivatala a Hír6 munkatársának jelzése alapján adatvédelmi vizsgálatot kezdeményezett. Csupán annyit szerettünk volna tudni, hogy évekre visszamenõen mennyit keresett közéleti tevékenysége után Domokos László.

Egy szóváltás után tegnap késsel támadt az anyjára egy tizenéves lány Gyulán. Mezõberényben öntözõberendezést rongáltak meg, Köröstarcsán egy ittas férfit állítottak elõ, Békéscsabán pedig egy férfit loptak meg − tájékoztatta a Hír6-ot a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság.
Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze csütörtökön a kora reggeli órákban a 47-es számú fõúton, Csorvás közelében, az erre közlekedõknek teljes útzárra kell számítaniuk – tájékoztatta a Hír6-ot Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.
A magyar labdarúgó válogatott 4: 0-ás vereséget szenvedett Európa-bajnoki selejtezõ mérkõzésen a norvég válogatott-tól Oslóban. A tét nélküli találkozónak nincsenek tanulságai. Mérkõzésrõl-mérkõzésre ugyanaz ismétlõdik: szembesülhetünk azzal, hogy elrobogott mellettünk a világ.
Továbbra sem született elsõfokon ítélet Gyulán, a Békés Megyei Munkaügyi Bíróságon az alkalmatlanság címén elküldött volt jegyzõ, Nagy Mátyás kontra békéscsabai önkormányzat perében. Az al- és felperes álláspontja minden tekintetben eltér egymástól, a bíróság pedig idõt és energiát nem kímélve próbálja meg tisztázni a történteket.
– A Budapest Bank igényei miatt jelentõs nagyságrendben bõvítik hamarosan a Csaba Center épületét. Ha minden az eredeti terveknek megfelelõen halad, akkor a tényleges kivitelezési munkálatok júliusban kezdõdnek el, és várhatóan egy évet vesznek igénybe – értesült a Hír6. A békéscsabaiakat és a megyében élõket legközvetlenebbül érintõ hír, hogy az új épületszárny felépítésével – ez a parkolóház a Luther utca felõli oldalon fog elhelyezkedni – szinte megkétszerezõdik a Csaba Center épületének nagysága, noha az épület már ma is a legnagyobb vidéki plázák egyike.
Lopott bankkártyával vettek le több mint 400 ezer forintot egy számláról Békéscsabán. A kártya egy pénztárcával együtt tûnt el május 11-én reggel, és még aznap használta is valaki.
Nemes célok fogalmazódtak meg a Gyulai Zenei Napok rendezvénysorozatban, és rendkívül sajnálom ezzel kapcsolatban Czene Ferencnek a döntését – mondta el lapunknak Erdmann Gyula, helyi alpolgármester.
A Csabai Életfa Nyugdíjasház lakói az újságból tudták meg, hogy fenntartójuk, Békéscsaba Megyei Jogú Város Képviselõ-testülete jelentõsen megemelte térítési díjukat.
Eddig a lakók havonta 58 ezer 500 forintot fizettek, június 1-jétõl 76 ezer 460 forint lesz a térítési díj.
Egymilliárd forintos beruházásba kezdett a közelmúltban a Frühwald Beton és Építõanyaggyártó Kft. Békéscsabán, mindez új munkahelyek létesítésével jár együtt – adta hírül a távirati iroda a társaság ügyvezetõ igazgatójára, Holl Hannesre hivatkozva.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft