Békés megyei hírek
A Hír6 több olvasója jelezte, hogy Békéscsabán és környékén olyan rendõrautó közlekedik, amely menet közben is képes a sebességmérésre. A rendõrség mindezt nem erõsítette meg, igaz, nem is cáfolta.
A Media Markt 2007. június 5-én reggel 8 órakor megnyitotta békéscsabai áruházát. A térség legnagyobb területû és legszélesebb áruválasztékát kínáló mûszaki áruháza a 15. magyarországi Media Markt. Békéscsabán csaknem 2500 négyzetméteren több mint 50 ezer különbözõ mûszaki cikket kínálnak a vásárlóknak. A Media Markt 2 új áruház nyitásával ünnepelte 10. születésnapját: a május elején nyitott tatabányaival és a most nyíló békéscsabaival. Már a nyitás elõtt több százan várakoztak a Csaba Center elsõ emeletén, a Media Markt áruház elõtt kedden reggel.
Pénzt, kerékpárt, építõanyagot és navigációs rendszert loptak el az elmúlt napokban Békés megye területén. A rendõrségi ügyelet két hétfõi közlekedési balesetrõl számolt be.
Még 2000-ben kezdeményezte Békéscsaba városa az akkori Miniszterelnöki Hivatalnál, hogy városfejlesztési elképzeléseinek megfelelõen és a használati viszonyok figyelembe vételével a Magyar Állam tulajdonában lévõ földterületek kerüljenek át az önkormányzat tulajdonába.
A nemzetiségi és kisebbségi jogok országgyûlési biztosa, Kaltenbach Jenõ június 20-áig adott határidõt a Dél-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal Békés Megyei Kirendeltségének.
Kiváló nyomozási eredményességrõl és felderítési mutatókról számolt be a legutóbbi megyegyûlésen a képviselõknek Gyurosovics József dandártábornok, Békés megyei fõkapitány.
Az volt a célunk, hogy 21. századi lapot készítsünk, és a kezdetektõl egyértelmû volt számunkra, ha ez a célunk, akkor kizárólag internetes lapot szabad megjelentetnünk – hangzott el a Hír6 hétfõi bemutatkozó sajtótájékoztatóján.

Nagyarányú gyõzelmet aratott vasárnap hazai pályán a nemzeti labdarúgó-bajnokság második vonalának Keleti-csoportjában szereplõ két megyei csapatunk.
A távirati iroda híre rövid és mellbevágó: nyolcvankét éves korában elhunyt Darvas Iván színmûvész.
Van kinevezett aljegyzõje dr. Szvercsák Szilvia személyében Békéscsaba Megyei Jogú Városnak 2007. május 31-e óta. A korábban a közigazgatási osztályt vezetõ jogásznõ pályázat útján, a jegyzõ javaslatára nyerte el határozatlan idõre az aljegyzõi státust, mely javaslattal – információnk szerint – a közgyûlés többsége egyetértett.
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft