Békés megyei hírek
Miközben Békés megyében, tegnap személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Ám:
Már ovis korában elkezdett szertornázni Békéscsabán, majd szimultán kipróbálta a fitness-t, amely annyira remek döntés volt, hogy hamarosan egyéniben bajnokságot nyert, és csapatban Európa bajnok lett. Az érettségit követően a budapesti Testnevelési Egyetemre (TF) jelentkezett, és végzős korában eldőlt, marad a fővárosban… Immár nyolc esztendeje ott él; légtorát oktat, versenyez, kockás a hasa. Telefonon beszélgettünk.
Már ovis korában elkezdett szertornázni Békéscsabán, majd szimultán kipróbálta a fitness-t, amely annyira remek döntés volt, hogy hamarosan egyéniben bajnokságot nyert, és csapatban Európa bajnok lett. Az érettségit követően a budapesti Testnevelési Egyetemre (TF) jelentkezett, és végzős korában eldőlt, marad a fővárosban… Immár nyolc esztendeje ott él; légtorát oktat, versenyez, kockás a hasa.
Feuerwerker Béla, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatása szerint ketten haltak meg szén-monoxid-mérgezés miatt Dévaványán az Árpád úton – írja a keleten.hu.
Battonya külterületén, és Mezőberény közelében is személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök.
Hétfő, 24-e. Tehát ma. (De ha holnap olvasod, akkor tegnap és a többi...) A nagy ABC-ben még jó fél óra van a zárásig. Naná, hogy tömeg. Ebből kifolyólag az összes pénztár megy. Kivéve a mienket…
Dévaványán, tegnap, a délutáni órákban a nevelők engedélye nélkül ment el egy 16 éves fiú a lakásotthonból.
A Békés Megyei Önkormányzat a nemzetiségek napja alkalmából tartandó díszünnepségét idén Békésen tartotta. A rendezvényen Tircsi Richárd, a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság Nemzetiségi Főosztályának főosztályvezetője is részt vett.
Közel kétezer-háromszáz járművezetőből 6-nál jelzett alkoholfogyasztást a szonda.
Három gyalogost ütött el egy személygépkocsi Békéscsabán, az Orosházi úton, egy gyalogos-átkelőhelyen. Ketten könnyű sérülést szenvedtek.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó