Békés megyei hírek
Március 14-én Huszka Jenő Mária főhadnagy című operettjét mutatják be a Békéscsabai Jókai Színházban az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója jegyében - közölték a szervezők az MTI-vel.
Kérdéses a csapatok részvétele a női röplabda Közép-európai Liga (MEVZA) hétvégi négyes döntőjében a csehországi Olomoucban - közölte Facebookon a Swietelsky-Békéscsabai RSE.
A Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatósága a közelmúltban tartotta a Csabagyöngye Kulturális Központban már hagyománynak számító sportgáláját, amelynek legfontosabb célja az előző években a megye amatőr labdarúgásáért sokat tevő labdarúgók, edzők, játékvezetők és települések díjazása.
A legtöbben gyermekek fejlődésére és gyógyítására vagy állatmenhelyeknek ajánlják fel adójuk 1 százalékát. Az szja 1+1%-áról idén is egészen május 20-ig lehet rendelkezni. A támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, miközben a felajánlás csak néhány perc figyelmet igényel az adózóktól.
Battonyán, a Hősök teréről, március 4-én, 9 óra körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint hónapokkal ezelőtt, egy battonyai szórakozóhelyen megütött egy másik vendéget.
Hatalmas dolog, hogy így ismeretlenül, szinte a semmiből hoztuk el A Dal 2019 második díját, fogalmazott a minap Balázs Zsolt. Az echte Békés megyei Acoustic Planet bésszer-gépkezelője szó szerint a zenekar talapzata: nemcsak az F-kulcs-univerzumból – az olykor a violin-tartományba való szabad szárnyalásai végett, hanem erkölcsileg-szociálisan-gazdaságilag (elég legyen mán!) kvázi ő viszi a hátán az egyesületet. Most ő jön, mert megérdemli.
Tóth László alapító tagként immár 25 esztendeje erősíti a nagyszénási Toolex Fémfeldolgozó Kft. csapatát. Dolgozott egyengetőként, köszörűsként, élezőként, hőkezelőként, három éve pedig minőségellenőr. Azt mondja, ennél a cégnél minőségi munkát várnak el a dolgozóktól, de cserébe anyagilag és erkölcsileg is megbecsülik őket. E megbecsülés egyik jeleként a kft. vezetői őt is jelölték a jelképes „Kiváló dolgozó” elismerésre.
A Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület számára sikeresen indult a 2019-es versenyidőszak.
Számítástechnikai eszközöket és fülhallgatót lopott egy fiatalkorú fiú Békéscsabán, az egyik műszaki áruházból. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
A Jóhelybe való jelentkezés határideje április 2-a, ahova a tanulóközösség megálmodói maximum tizenkét 6-8 éves gyermek jelentkezését várják. Szerencsére nincs felvételi, de a sikeres együttműködés érdekében a pedagógusok fontosnak tartják még a csatlakozás előtt megismerni a gyermekeket és a szüleiket. A Jóhely nyílt napja március 9-én, a Körösök Völgye Látogató Központban, 9.30-11.00 óra között lesz. Mindezzel kapcsolatban, a minap az alternatív oktatási intézmény alapító anyukáival és - apukájával beszélgettem: Tószögi Lettivel, Gurbán Liviusszal (ők párok), Lagzi Bernadettel és Mátyusné Gálik Zsuzsannával. (Amúgy mindenkinek három gyermeke van.)
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft