Békés megyei hírek
Finisébe ért a 20. Szupermaraton – legalábbis, ami az előkészületeket illeti.
A kelet-magyarországi cégek fokozottan megérzik a hazai munkaerő-hiányt, ami a mezőgazdasági szezon kezdetével csak rosszabb és rosszabb lesz. A térség egyik jelentős munkaerő-kölcsönző cégénél, a HSA-nál kerestük a válaszokat a problémára. Oláh Csongor az ukrán vendégmunkások behozatalával hatékony megoldást garantál a cégeknek.
Május 20-án beindul a szezon Gyopárosfürdőn.
Finisébe ért a 20. Szupermaraton – legalábbis, ami az előkészületeket illeti. Ennek apropóján tartottak közös sajtótájékoztatót a Kupak sörházban a ŠKODA képviselői valamint a KOPP Békéscsabai Atlétikai Club vezetősége és sportolói.
Ukrajna legnagyobb nemzetközi színházi fesztiváljára kapott meghívást a Békéscsabai Jókai Színház A fösvény című darabja. A Moliére-produkció Herszon városban a 19. Melpomena Tavrija Nemzetközi Színházi Fesztiválon mutatkozik be.
Szendvics, fénykép és párnahuzat. Hogy mi az összefüggés?
A közterület-felügyelet csoportvezetője segítette a rendőrök munkáját egy betöréses lopás miatt indult nyomozásban Békéscsabán. A gyanúsítottakat a rendőrök elfogták.
Povázsay Mihály, a szarvasi Turul Kisvendéglő tulajdonosa régi motoros a szakmában. Harmincöt évvel ezelőtt az Árpád Szállóban, felszolgálóként kezdte. Azóta is a vendéglátás az élete. Főztjét sokan dicsérik a városban.
Harmincöt évvel ezelőtt az Árpád Szállóban, felszolgálóként kezdte. Azóta is a vendéglátás az élete. Főztjét sokan dicsérik a városban.
Gazsó János, a békésszentandrási Mezőmag Kft. alapítója és ügyvezetője a hazai fajták elkötelezett híve. Most azonban úgy látja, a külföldi gabonafajták magyarországi térnyerése elkerülhetetlen. Jó lenne, ha tévedne, de ez nem valószínű, ugyanis óriási tapasztalata van a szakmában. Harminc esztendővel ezelőtt alapította cégét, amely a kalászos vetőmagok területén ma már piacvezető szerepet tölt be a Dél-Alföldön.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen 10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!

Szolgáltatás
Nyerjen bérletet a 17. Csabai Sörfesztiválra!
Nyerjen! 8.000 Ft értékben!

bérletet a 17. Csabai Sörfesztiválra!

Fesztivál