Békés megyei hírek
Békés megyében március 3-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Most kezdődő sorozatunkban a kétkezi munkásokat – esztergályosokat, pékeket, traktorosokat, sofőröket, eladókat – szeretnénk reflektorfénybe állítani. A Békés megyei vállalkozások vezetőinek javaslata alapján a legkiválóbb dolgozókat mutatjuk be. Olyan embereket ismerhetnek meg tehát, akik hosszú idő óta végzett lelkiismeretes, jó munkájukkal jelentősen hozzájárultak az adott cég sikereihez, eredményeihez.
Kiváló dolgozókról szóló sorozatunkban elsőként a nagyszénási Toolex Fémfeldolgozó Kft. kiemelkedő munkát végző alkalmazottait mutatjuk be.
A súlylökő Márton Anita idei legjobbjával bronzérmet nyert a glasgow-i fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon.
Békéscsabán, az Orosházi út és a Bessenyei utca kereszteződésében, 2019. március 2-án 14 óra 45 perc körül egy kerékpáros nő, akinél felmerült az ittasság gyanúja, nem adott elsőbbséget és összeütközött egy motorkerékpárt vezető férfival.
Autóval akart hazamenni egy pár az egyik békéscsabai italozóból, ahol mindketten fogyasztottak alkoholt. A nő megpróbálta, de nem tudta vezetni a kocsit. A férfi átvette a vezetést és nekiütközött egy előtte haladó autónak. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
A 13 fős magyar csapatból a pontszerző helyre pályázó Krizsán Xénia mutatkozik be először a pénteken kezdődő glasgow-i fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon. A női súlylökés döntőjét vasárnap rendezik.
Mezőkovácsháza külterületén, tegnap 11 óra után néhány perccel letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) meghatározta azokat a szakmákat és gazdálkodói szektorokat, amelyek ellenőrzésére idén biztos, hogy sor kerül. A NAV-hoz beérkező adatok ugyanis leginkább ezeken a területeken mutatnak kockázatot a költségvetési bevételekre. Az internetes kereskedelem, a gépjármű- és gépjárműalkatrész-kereskedelem, az alkalmazottak bejelentése, a vám- és jövedéki szabályok betartása, az online számlaadat-szolgáltatás kiemelt helyen szerepel az ellenőrzési tervben.
Fának ütközött autójával egy férfi a Medgyesegyháza és Medgyesbodzás közötti úton. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy kábítószer hatása alatt állt, bódult állapotban vezetett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft