Békés megyei hírek
Péntek kora délután zajlott a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma 2018/19-es tanév Ballagási Ünnepsége. Szem nem maradt szárazon. Szerencsére minden más igen.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóságának békéscsabai, központi ügyfélszolgálata (Békéscsaba, Kinizsi utca 1.) a személyijövedelemadó-bevallás közelgő határideje kapcsán május 6. és 17. között az alábbi meghosszabbított hétköznapi nyitvatartással fogadja az ügyfeleket:
Békéscsaba külterületén, 2019. május 2-án 8 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi.
Második alkalommal kerül megrendezésre Gyulán a Kézműves Sörfesztivál június 7-10. között, amelyre még lehet regisztrálni és nevezni a vállalkozó kedvű sörfőzőknek, de már nem sokáig, május 6-ig. (Kincses Zoltán írása)
A férfiaknál Rasovszky Kristóf, a nőknél Olasz Anna győzött 10 kilométeren csütörtökön a hosszútávúszó medencés országos bajnokságon.
Péntek kora délután zajlott a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma 2018/19-es tanév Ballagási Ünnepsége.
Sorozatunkban ezúttal a békésszentandrási Mezőmag Kft-hez látogattunk el. Gazsó János, a cég ügyvezetője egy traktoros testvérpárt javasolt a jelképes „Kiváló dolgozó” elismerésre. Tóth Sándor és Tóth Zoltán nemcsak a főnökeik elismerését vívták ki, hanem kollégáik is felnéznek rájuk.
Az Újpest 3-2-re győzött a Békéscsaba otthonában a női röplabda Extraliga bronzcsatájának harmadik, pénteki mérkőzésén.
Több mint 10 méter széles kivetítőn mutatja be Munkácsy Mihály életútját Egy géniusz története címmel a Békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum a megyei jogú város központjában, a Szent István téren május elsején - közölte a múzeum igazgatja pénteken sajtótájékoztatón, Békéscsabán.
Herczeg Tamás országgyűlési képviselő, Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Csabagyöngye Kulturális Központ és az Albert Flórián Sportalapítvány közös szervezésében péntek délután megnyílt Az Aranylabda Békéscsabán – Albert Flórián Emlékkiállítás, a Csabagyöngye Kulturális Központban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft