Békés megyei hírek
A Békéscsabai Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat egy 55 éves újkígyósi nő ellen, aki szeptemberben Újkígyóson kezet emelt egy tanárra.
December 14-én lezárult az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap 2018. évi kampánya. Városunkat Krivik Viktor programszervező és Klimaj Attila útügyi referens képviselte az Innovációs és Technológiai Minisztérium tanácskozó termében megrendezett ünnepségen.
Három férfi több mint 100 liter üzemanyagot fejtett le egy részvénytársaság földjén működő öntözőberendezés tartályából. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
A tegnapi nap folyamán kitűnő körülmények között és remek hangulatban az elmúlt évek legnépesebb mezőnyét hozó csapatbajnokságot rendeztek Zalaegerszegen, ahol a békéscsabai HATO Judo és MMA SE női és férfi csapattal is nevezett a negyven csapatot felvonultató 214 fős mezőnyben.
A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzői: Gregor László és Pap Csilla újabb felkészülési versenyen vettek részt Skalicában december 15-én.
Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése elnökének közleménye:
Egy Békéscsabán történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásához kéri a rendőrség a lakosság segítségét.
A karácsony eljövetelét jelző negyedik gyertya meggyújtása mindig közösségi élmény városunkban. A december 23-i gyertyagyújtás most még különlegesebb lesz, úgy, mint az elmúlt években, idén is egy jótékony cselekedet is emeli az ünnep fényét. A gyertyagyújtást követően közös étkezésre hívjuk Önöket, tájékoztatta a hír6.hu-t Babák Mihály, Szarvas polgármestere.
A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, ma, 0 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett egy cseh lány, akit a cseh hatóságok eltűnés miatt kerestek.
Hello! Egyedi, különleges év végi akciókkal lehet megvásárolni a békéscsabai AutoMobil Körös Kft. által forgalmazott Volkswagen haszongépjárműveket. Prekop Zoltán értékesítési tanácsadó ezúttal három modellt mutat be: az Amarokot, a Craftert és a Caddyt. Ismered őket? Szerintem biztos találkoztál már velük! Sőt! Gyere el a békéscsabai Szarvasi út 74. szám alatti márkaszalonban, és próbáld ki a szupermunkásokat!
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó