Csongrád megyei hírek
Elindult a csongrád6.hu. Ennek alkalmából felidézzük a hir6.hu korábbi megyei vonatkozású írásait. És még mindig Makón járunk. Ferencz Rezső 2012. novemberben megjelent cikkét olvashatják (újra).
A rendőrség vádemelést javasol egy kevermesi férfi ellen, aki Békés és Csongrád megyében több helyen olyan bankjegyekkel fizetett, amelyeket maga készített.
Vasárnap zár az idei év egyik legnépszerűbb szegedi kiállítása, a Salvador Dalí-tárlat a REÖK-ben. Ezen a napon az érdeklődők ingyen látogathatják a palotát, hosszított nyitvatartás mellett, sőt egy utolsó tárlatvezetésen is részt vehetnek. Aki erről lema-rad, annak élő facebook-bejelentkezésen pótolják az élményt.
Személyi sérülés egyik esetben sem történt.
Elindult a csongrád6.hu. Ennek alkalmából felidézzük a hir6.hu korábbi megyei vonatkozású írásait. Még mindig Makón járunk. Ferencz Rezső 2012. novemberben megjelent cikkét olvashatják (újra).
Uniós támogatással, ipari partnereivel indított huszonhat közös kutatás-fejlesztési projekteket a Szegedi Tudományegyetem, (SZTE) az akadémiai és vállalkozói szféra együttműködésével létrejövő tudományos eredmények gazdasági hasznosítását elősegítő programok együttes költségvetése megközelíti a 40 milliárd forintot - közölte Szabó Gábor rektor szerdán a Tisza-parti városban.
Jogerősen nyolc év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla szerdán egy domaszéki férfit, aki csaknem hat kilogramm heroint rejtett el a házában.
Elindult a csongrád6.hu. Ennek alkalmából felidézzük a hir6.hu korábbi megyei vonatkozású írásait. Ezúttal Ferencz Rezső 2012. novemberben megjelent cikkét olvashatják (újra).
Elindult a csongrad6.hu. Ennek alkalmából felidézzük a hir6.hu korábbi megyei vonatkozású írásait. Elsőként Ferencz Rezső 2012. novemberben megjelent cikkét olvashatják (újra).
Kiállításokkal, konferenciákkal, rendhagyó történelemórákkal, filmvetítésekkel várja az érdeklődőket ősszel a hódmezővásárhelyi Emlékpont - közölte Miklós Péter igazgató az MTI-vel.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital
Nyerjen óriáspizzát a megújult Barlang Pizzériájától!
Nyerjen! 3.500 Ft értékben!

óriáspizzát a megújult Barlang Pizzériájától!

Étel ital