Csongrád megyei hírek
A hódmezővásárhelyi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert értékesített a városban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
Két év alatt mintegy húsz idős beteget fosztott ki egy ápoló a szentesi kórházban, az ügyészség vádat emelt ellene - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.
Vonattal ütközött egy traktor vasárnap reggel a Csongrád megyei Fábiánsebestyénnél, a mezőgazdasági jármű vezetője meghalt - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.
A 19 éves fiatalember hajnalban beült a város belterületén leparkolt buszba, de végül az árokban kötött ki vele. A rendőrök elkapták, később beismerte, amit tett.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 110 000 doboz adózatlan cigarettát találtak egy bolgár tehergépjárműben az M43-as autópályán. A dohányterméket lefoglalták, az ügyben büntetőeljárás indult.
Konferenciát és a tervek szerint kiállítást rendeznek az 1944-45-ben a szegedi Csillagbörtönben működő hadifogolytáborról, a szervezők túlélők és hozzátartozók jelentkezését várják - tájékoztatta a Csongrád Megyei Kormányhivatal az MTI-t.
Az ünnepélyes megnyitóval szerdán elkezdődött a 43. Arena junior úszó Európa-bajnokság Hódmezővásárhelyen, a Gyarmati Dezső Sportuszodában.
Jelentős létszámú rendőr és katona őrzi a szerb-magyar határ Csongrád megyei szakaszát, munkájukat több mobil hőkamera is segíti - tapasztalta a helyszínen kedden az MTI tudósítója.
Pitvaroson egy autós, Szegeden pedig egy motorkerékpáros ütközött villanyoszlopnak.
A román embercsempészek ellen emberölés bűntettének kísérlete a vád.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen szerelési kupont a BENCS Autó Szerviztől!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

szerelési kupont a BENCS Autó Szerviztől!

Szolgáltatás
Nyerjen éves bérletet az Előre NKSE-től!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

éves bérletet az Előre NKSE-től!

Sport