Csongrád megyei hírek
Idén 100 éve annak, hogy a császári és királyi 46. gyalogezred hazaküldte Szegedre az alakulat helytállását jelképező, doberdói fát. A centenárium alkalmából rendezendő két napos (október 15-16.) megemlékezés keretében a harcoktól kipusztult fa egykori helyén eperfacsemetét ültet a szegedi Meritum Egyesület.
Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség egy baksi és egy szalkszentmártoni férfi ellen, akik fiktív számlák kibocsátásával okoztak mintegy 170 millió forintos kárt az államnak - tájékoztatta a főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.
Négy ember szenvedett szén-monoxid-mérgezést vasárnap este egy sándorfalvi családi házban. A mentőszolgálat egy kisgyermeket súlyos sérülésekkel szállított kórházba - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Prostitúcióból származó illegális jövedelem tisztára mosása miatt indult eljárás két nő ellen, az ügyészség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.
Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 47-es kilométernél szombaton este három autó összeütközött. Ketten meghaltak, öten súlyosan megsebesültek- adta hírül az MTI.
Ötven gramm kábítószergyanús anyagot, a gyorsteszt szerint amfetamint találtak egy autóban a rendőrök Hódmezővásárhelyen - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Meghalt a kórházban egy 59 éves férfi, akit kerékpározás közben elütött egy villamos Szegeden - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
A dél-alföldi régióban hiánypótló radioizotópos kezelésekre alkalmas terápiás és diagnosztikai részleget alakítottak ki 1,2 milliárd forintból, uniós támogatással a Szegedi Tudományegyetem Nukleáris Medicina Intézetében.
Emberi csontokat találtak csatornázási munkák során Szeged belvárosában, a Szentháromság utcában, a szakemberek megállapították, hogy a csontok két gyermek és egy felnőtt maradványai - közölte a Móra Ferenc Múzeum sajtóreferense pénteken az MTI-vel.
A hódmezővásárhelyi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert értékesített a városban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
A Víg Özvegy Jókaiban!
Nyerjen! 5.800 Ft értékben!

A Víg Özvegy Jókaiban!

Kultúra
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerje meg a Lipóti Pékség békéscsabai üzletének utalványát!
Nyerjen! 3.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Lipóti Pékség békéscsabai üzletének utalványát!

Étel ital