Csongrád megyei hírek
Ismét szépségkirálynőt keresnek Szegeden, idén négy kategóriában hat díjat is elnyerhetnek a Hölgyek a XI. Szeged Szépe választáson!
Budapesti koncertekkel április 9-én, hétfőn kezdődik a 19. Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál egyhetes programja - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Tizenöt kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy svájci nő autójában elrejtve Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.
A friss hódmezővásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter éppen azon van, hogy országos szintű legyen a koordináció, de legalábbis tiszta legyen, hol ki a legerősebb jelölt a Fidesszel szemben. Erről itt írtunk bővebben. A projekt érdekében egy oldalt is indított, ahol eddig 53 jelölt volt feltüntetve a 106-ból, azokat március 21-én jelentették be egy nagy közös sajtótájékoztatón több, a legesélyesebb ellenzéki jelöltet kereső szervezettel közösen.
A tiszai árhullám levonulása után kedd reggel 6 órakor nyitják újra a szegedi Huszár Mátyás rakpartot - közölte honlapján az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság.
Már négyszáz fölött jár a Szeged Rocksra jelentkezett dobosok, basszusgitárosok, gitárosok, énekesek száma, az amatőr és profi muzsikusok április 21-én a Dóm téren adnak elő közösen négy dalt - tájékoztatta Gajda Ferenc főszervező az MTI-t.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei megközelítőleg 5 tonna ismeretlen eredetű zöldségszállítmányt találtak egy tehergépjárműben, Makó térségében. A zöldséget lefoglalták, majd megsemmisítették.
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság tegnap büntetőeljárást indított két mezőhegyesi férfi ellen.
Erdélyi Miklós ügyvéd, a Hódmezővásárhelyi Zsidó Hitközség ügyvezető elnöke szerint a Jobbik nem náci párt, ezért Kiss Attila támogatását kéri a hódmezővásárhelyiektől. Erre reagált a Mazsihisz.
Augusztus 24-én, a Szegedi Ifjúsági Napok nagyszínpadán lép fel minden idők legsikeresebb brit szinti-pop duója.
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség