Békés hírei
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén második alkalommal a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ általános tehetségkutató versenyt hirdet.
Tizenkét óvoda nyert az idei Kincses Kultúróvoda pályázaton, köztük a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde is. Az elismerést Béres Istvánné igazgatónő vette át, dr. Hoppál Pétertől, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkárától és Závogyán Magdolna helyettes államtitkártól, a napokban rendezetett ünnepélyes átadáson, Budapesten.
Igazi fejtörést okozhat, hogy hogyan kezdjük és folytassuk a legkisebbek hozzátáplálást, hiszen a tanácsok tárháza végtelen és nem egyszerű kiigazodnunk. Márciusi Bio-konyha szakkörünkön bébiételeket fogunk készíteni hozzáértők segítségével.
A közös szenvedély terelte falkába a South Plain Riders tagjait. A szelíd bicajosokat a chopper-életérzés szeretete köti össze, s ahogyan fogalmaznak: „Mi a bringákat hajtjuk, minket pedig a szabadságvágy!”
A békési Mentálhigiénés Egyesület nyolcadik alkalommal rendezte meg pénteken a Játék-Szín Dél-alföldi Regionális Amatőr Színjátszó Találkozót. A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ nagytermébe idén 14 csoport lépett deszkákra – a program a Lelki egészség világnapja verbális társrendezvénye volt.
A Kecskeméti Gábor Kulturális Központban november 19-én, 19 órától kerül bemutatásra Neil Simon: Női furcsa pár című kétrészes vígjátéka. A darab szereposztásában Vera karakterének alakítójaként Steinkohl Erika neve is olvasható - tájékoztatta a hír6.hu-t a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ.
Szokásához híven az ősz nemcsak esőt és komor hangulatot hozott magával, hanem pompás színeket és fényeket is.
A történelmi Békés-Bánáti Református Egyházmegye valamikori területén élő öt egyházmegye gyülekezetei (Arad, Bánát, Békés, Csongrád és Temes) tartottak találkozót Békésen, a III. Határmenti Találkozón közel ezren vettek részt.
Mintegy ezerkétszáz hívő részvételével kezdődött meg szombat délelőtt Békésen a Trianon előtti Békés-Bánáti Református Egyházmegye utódmegyéinek harmadik találkozója.
Nyerjen kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco metszőollót!
Nyerjen! 4.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco metszőollót!

Szerszám
Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és promoanyagokat!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és promoanyagokat!

Számítástechnika