Békés hírei
A XIX. Madzagfalvi Napokat 2017. szeptember 1 - 3. között rendezzük meg, melynek során összesen 110 program várja az érdeklődőket.
A nyár most sem múlhatott el a Békés Megyei Néptánc Tábor nélkül, melyet a Belencéres Néptáncegyüttes" bűvkörében" élő 6-13 éves gyerekek már türelmetlenül várnak mindig, az újonnan részt vevő kisdiákok pedig örömmel vesznek rész a számukra még újdonságként ható néptánc foglalkozásokon, melyek most 2017. 07. 31. és augusztus 4. között zajlottak a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban.
Békés megyei „raphuszárok”, figyelem! Jól pörög a nyelved és nincs lámpalázad a színpadon? Akkor ezt a versenyt neked találták ki.
Igazi gasztronómiai utazásra invitálja Önöket a Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület.
I. Délkelet Magyarországi Pacalfőző verseny lesz augusztus 20-án Békésen.
2017-ben is vár a Madzagfalvi Napok, egy hamisítatlanul békési rendezvény, ahol mindig történik valami, és mindenhol ismerősökkel, barátokkal futhatsz össze.
Idén is megrendezzük a "Békési Ízek Utcája" főzőversenyt a XIX. Madzagfalvi Napok keretein belül, melyre várjuk csoportok, baráti társaságok, közösségek, civil szervezetek, intézmények jelentkezését.
15 csomag, egyenként félkilós kiszerelésű finomra vágott dohányt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Békésen egy nő lakásában. Az ügyben orgazdaság miatt indult eljárás.
Több mint 26 millió forint a civileknek.
Középiskolai tanulmányokat folytató fiatalok számára ösztöndíj alapításáról döntött a békési képviselő- testület a legutóbbi ülésén.
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!

Szolgáltatás
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital