hírei
2017. szeptember 22-23. között tartották Budapesten, a Vajdahunyad várában a III. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítást , amelyen Békés megyéből egyedüliként, a gyomaendrődi közfoglalkoztatási program is bemutatkozhatott.
Hódmezővásárhelyen 2017. október 1-jén, 12 órakor a Többes számban című kiállítást Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter nyitja meg.
November 1. Mindenszentek ünnepe, az összes üdvözült lélek emléknapja a katolikus egyházban, november 2-án pedig a Halottak napjáról emlékezünk meg.
Több mint félszáz ingyenes rendezvény, változatos programok várják az érdeklődőket az Országos Könyvtári Napok alkalmából több héten át Szegeden - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
A békéscsabai AutoMobil Körös Kft. a napokban közelebb hozta a leendő vásárlóihoz a Volkswagen Jettát.
Jó helyre érkezett Lotti Liza, Joób Márton és Dóri legkisebb gyermeke, hiszen öt nővére és három bátyja babusgatja. A szülők szintén készültek: nemrég letették buszra is a jogosítványt.
Tréfás szövegeket, helyzetkomikumokat és a fiatal színésznövendékek fergeteges játékát ígérjük ismét vendégeinknek.
Befejező szakaszába ért a 47-es út hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszának építése, a 27,9 milliárd forintos beruházás 2018 tavaszára készül el - tájékoztatta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. csütörtökön az MTI-t.
Október 6-án és 7-én rendezik a 28. Dr. Bándi Andor Emlékversenyt a városi sportcsarnokban.
A szegedi fűszerpaprikához kapcsolódó népi és gyógyító hagyományokat bemutató fesztivált rendeznek szombaton, Szent Ferenc ünnepét megelőzően Szeged-Alsóvároson - közölte Petri Márta, a Ferences Látogatóközpont vezetője az MTI-vel.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital