hírei
Több mint 30 fős lesz a magyar válogatott a hétfőn kezdődő berlini atlétikai Európa-bajnokságon, s a létszám a következő napokban még bővülhet. A csapatban a legnagyobb név a világbajnoki bronzérmes Baji Balázs, a legnagyobb hiányzó pedig a fedettpályás világbajnok Márton Anita.
Két autóst és egy motor vezetőjét állították elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Békés megyében. Egyikük balesetet okozott. A rendőrség ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy az ittas vezetés fokozza a balesetveszélyt.
Több százezer forintot lopott egy házból egy nő és élettársa Békéscsabán. A ház tulajdonosa külföldön volt, őket bízta meg azzal, hogy időnként takarítsanak ki és végezzék el a ház körüli munkákat. Cserébe alkalmanként anyagilag segítette őket.
Orosházán, a Széchenyi téren, egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak.
Közismert, hogy a Vadaspark Természetvédelmi Mentőközpontja vadon sérült vagy hatóságok által elkobzott vadállatok százait fogadja be évről évre. Azonban sokan gondolnak a Vadasparkra akkor is, amikor megunt egzotikus házi kedvenceiknek keresnek új helyet.
Fejlesztik az út- és tömegközlekedési hálózatot 1,3 milliárd forintból, uniós támogatással Szegeden.
Ittasan vezetett és autójával árokba hajtott egy nő tegnap, Újkígyóson.
Olvasónk szerint sehol. Az önkormányzat szerint két helyen is lehet. Szerintünk van több is, de az drága mulatság.
Időseknek szóló tanácsadás helyszíne volt a művelődési ház.