Békés hírei
A Családért Alapítvány kiadásában rövidesen megjelenik az Ízig-vérig Békés című kiadvány, amely 192 színes oldalon, közel 250 fotó segítségével mutatja be településünket.
Márton napján a rendszeres táncházba járók nem libalakomával, inkább ismét egy jó hangulatú táncos-zenés esttel ünnepeltek.
Folytatódik Békés zöldterületének megújítása.
November 16-án Békésre látogat a Veres1Színház nagy sikerű darabja, az Anconai szerelmesek.
A jó hangulat tegnap sem maradt el a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban, amikor már másodízben tekinthette meg a közönség a "Beépített kellékek" című pályázatra íródott, Gabnai Sándor: Madzagfalva harangjacímű darabját.
Nyilvános főpróbát tart a Balancéres Táncegyüttes Békésen, csütörtökön.
Lassan kinőjük a táncházat is?
A fogszabályozó ciki/nem ciki? Egyre kevésbé!, válaszolja direkt kérdésemre dr. Nagy György fogszabályozó szakorvos. A Pándy Kálmán Megyei Kórház szakrendelése mellett, Békésen és Békéscsabán is praktizál; mi több, közel két évtizede a békési kajak-kenu club elnöke is. Leegyszerűsítve, kettő az egyben interjú következik.
Habár a karének nem csupán a keresztény közösségek sajátja, egyértelműen a történelmi nagy egyházakkal fonódott össze a "műfaj", amelybe később minden felekezet belekóstolt. A közös éneklés – hallgatók és énekesek egyöntetű véleménye szerint – mindig is olyan transzcendens élményt jelentett, ami nem csupán az egyén számára volt lélekemelő, de az egyes közösségek kapcsolatait is erősítette.
Évi 10 ezer darabnál is több készül.
Nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk