Békés hírei
Szeptember 15-én (péntek) 8-12 óra között ismét „Helyi ízek kavalkádja” elnevezésű programmal várja az önkormányzat a piacra látogatókat, vásárlókat.
Tizenkettedik alkalommal vártuk a gazdik jelentkezését, a Falatka Madzagfalvi Cicaszépségversenyre, melyre idén is szebbnél-szebb macskák sorakoztak fel a zsűri előtt.
A Barta Kupa, 66-os Kártyajáték és Malombajnokság eredményei, melyet 2017.09.03-án délelőtt, a Békési Nyugdíjasok Egyesületének szervezésében rendeztek, az alábbiak lettek:
Idén 3 nevezővel többen indultak Madzagfalván házi készítésű szilvapálinkájukkal, összesen huszonöten.
Szombat este a Madzagfalvi Napok keretein belül díjazták Békés város tehetséges fiataljait. Idén négy békési fiatal vehette át Izsó Gábor polgármestertől az elismerést.
Ebben a pillanatban már legalább félezerrel zakatol, a három napos békési XIX. Madzagfalvi Napok programfolyam. Mostani írásunk azonban a nagykorú rendezvény legkisebb tesójára, azaz az I. Békési Fiatalok Találkozójára koncentrál.
Madzagfalvi futás Békésen 2017. szeptember 2-án, szombaton.
Egy újabb sikeres békési fiatal is tiszteletét teszi az I. BÉKÉSI FIATALOK TALÁLKOZÓJÁN. Paulcsik Balázs szoftverfejlesztő, hobbija a ciderkészítés. Baráti társaságával négy éve kezdett bele a projektjükbe.
Vádemelést javasol a rendőrség egy nő ellen, aki egy kerékpár csomagtartójáról ellopott egy táskát Békésen.
Ezúttal címünk nem egy kisváros és a főváros közti fúzióra utal, hanem történetesen egy békési telephelyű Kft.-re, akik egy apró nyelvjátékkal kombinálták a nevükbe a tevékenységi körüket. A Békés szó, nyilván a Békés településre vonatkozik, míg a pesticid(e) (latin, ejtsd: peszticid) jelentése rovarirtó szer. Varga Sándor Péter ügyvezető-társtulajdonossal beszélgettem. A cikk kifejezetten a nyár előtti hangya- és darázsrajzás megelőzése miatt emeli magasba a mutatóujját. (Ez egy áprilisi cikk újrahasznosítása!)
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Nyerjen a Békéscsabai Borhálótól!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Békéscsabai Borhálótól!

Étel ital