Békés hírei
Megkezdődött a Tárház utca aszfaltozása.
Az utca elejétől a Nevelő utcáig, közel 900 méter szakaszt érintenek az útaszfaltozási munkálatok.
A napokban Pakson tartotta éves rendes közgyűlését a Kerékpárosbarát Települések Országos Szövetsége (KETOSZ). A szövetség több mint öt éve elkötelezett tevékenységet folytat annak érdekében, hogy Magyarországon létrejöjjön a kerékpáros közlekedés feltételeinek biztonságos, hálózatszerű kialakítása.
Nevelési tevékenységük elismeréseként Bázisintézmény kitüntetést vehetett át a napokban a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde igazgatója, Béres Istvánné.
Nevelési tevékenységük elismeréseként Bázisintézmény kitüntetést vehetett át a napokban a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde igazgatója, Béres Istvánné. A békéscsabai önkormányzat dísztermében megtartott rendezvényen összesen három megyei óvodát emeltek ki, köztük a békési intézményt is.
Az iskolások legnagyobb örömére, hamarosan elkezdődik a nyári vakáció, a nyaralások, táborozások időszaka. Ha alsó tagozatos, kézműveskedés iránt érdeklődő kisdiák vagy, és szívesen részt vennél egy olyan napközis táborban, ahol veled hasonló korú gyerekekkel, sok-sok közös népi játék mellett eltanulhatod néhány népi kézműves mesterség alapjait, akkor Téged is várunk a BÉKÉS MEGYEI „KIS KÉZMŰVESEK” TÁBORÁBA!
A Százlábú Egyesület és a Békési Kajak- Kenu Club közös szervezésében immáron 6. alkalommal kerül megrendezésre a Körös Kupa amatőr sárkányhajó verseny Békésen.
2017. május 28-án Körös Kupa Amatőr Sárkányhajó Verseny lesz Békésen.
Békés Város Önkormányzata pályázatot hirdet a 2017. évi költségvetésében elkülönített Vállalkozói Alap terhére a településen megvalósuló beruházások támogatására.
Több mint három millió forintot nyert Békés város elektromos töltőpont kialakítására. Az önkormányzat még tavaly októberben nyújtotta be pályázatát a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz az alternatív üzemanyagot biztosító állomás építésére.
Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!

Szolgáltatás
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital