hírei
Ma (kedden) egész nap január 22-e van, és ebből kifolyólag határon innen és túl, vagy ezer helyen megemlékeznek/tek a magyar kultúra napjáról. Mi a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium műsorát archiváltuk.
Ma (kedden) egész nap január 22-e van, és ebből kifolyólag határon innen és túl, vagy ezer helyen megemlékeztek a magyar kultúra napjáról. Mi a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban műsorát archiváltuk.
A címvédő Békéscsaba idegenben 3-0-ra legyőzte a Jászberényt a női röplabda Extraliga pénteki játéknapján.
Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése elnökének közleménye:
Ha hosszútávon szeretnénk Békéscsabán letelepedni, érdemes lehet az ingatlan vásárláson gondol-kodni, hiszen egyre nagyobb a kínálat az online portálokon is.
Gyűlés miatt két órán át számíthatnak a járművezetők félpályás útlezárásra.
Fűnyíró traktort szeretett volna vásárolni egy internetes oldalon egy mezőkovácsházi férfi. Meg is egyezett egy gödi hirdetővel, akinek elküldte a kialkudott vételárat, de a fűnyíró nem érkezett meg. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
Balkán Kobra címmel zenés krimivígjátékot mutatnak be január 26-án a fővárosi Turay Ida Színházban Sztárek Andrea rendezésében.
Vádat emelt az ügyészség egy szerb férfi ellen, aki három Szerbiában lakó gyermeke után több mint öt éven keresztül vett föl jogosulatlanul családi pótlékot - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.
Békéscsabán, a Pásztor utcában, ma 0 óra 35 perckor egy munkából hazafelé tartó fiatalember felfigyelt egy egyedül sétáló idős nőre, és értesítette a rendőrséget.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés