hírei
A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, ma, 0 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett egy cseh lány, akit a cseh hatóságok eltűnés miatt kerestek.
Hello! Egyedi, különleges év végi akciókkal lehet megvásárolni a békéscsabai AutoMobil Körös Kft. által forgalmazott Volkswagen haszongépjárműveket. Prekop Zoltán értékesítési tanácsadó ezúttal három modellt mutat be: az Amarokot, a Craftert és a Caddyt. Ismered őket? Szerintem biztos találkoztál már velük! Sőt! Gyere el a békéscsabai Szarvasi út 74. szám alatti márkaszalonban, és próbáld ki a szupermunkásokat!
A Magyar Tartalékosok Szövetsége Békés megyei szervezete évzáró vacsoráját kibővített elnökségi ülés keretében tartotta meg Békéscsabán, a Fegyveres Erők Klubjában. Meghívást kaptak a rendezvényre azon szervezetek vezetői, akik egész évben támogatták a Békés megyei MATASZ munkáját.
A rendőrök elfogták azt a férfit és nőt, akik ellopták egy vadkacsa szoborcsoport egyik részét a békéscsabai Élővíz-csatorna partjáról. A rendőrök lopás miatt büntetőeljárást indítottak ellenük, az ellopott szobrot pedig visszaadták a tulajdonosnak.
Advent 3. vasárnapján, azaz december 16-án ismét Szarvasra érkezik a Betlehemi Láng. A város lakóit 16.00 órára várják a katolikus templom elé.
Az intézmény a gondos gazdálkodásnak és a kistérségi társulásból történő kilépésnek köszönhetően idén olyan forrásokat tudott megspórolni, melyből a következő év elején komoly eszközfejlesztését tud megvalósítani.
Sajtótájékoztató tartottak csütörtök délelőtt a Békés Megyei Kormányhivatal Tomcsányi teremében. Takács Árpád kormánymegbízott először is bemutatta a hivatal új vezetőit, azt követően a karácsony előtti hatósági ellenőrzésekről beszélt.
Bizonyára az idősebbek (jaj… be csúnya szó) még emlékeznek arra, hogy az emberarcú szocializmusban, akár öt évig is vártunk egy Trabantra, hogy a szalonban becsomagolják. Majd a szivárványos rendszerváltozást követően egyre kevesebb lett a Trabicsek, és szinte be sem kellett állni a sorba egy új kocsiért. A vásárlás függvénye pusztán csak pénz kérdése volt. És ha rendezve lett bürokrácia, akár egy órán belül elgurulhattunk a szép új verdánkkal. Az utóbbi időben ez némileg megváltozott… A miértekről és a hogyanokról Szerencsi Lászlóval, a világbajnok békéscsabai AutoMobil Körös Škoda gépjármű értékesítőjével beszélgettem.
Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó Sport7 című műsorunkban megmutatta, mi tölti ki idejét, ha éppen nem 106,7 centiméteres gátakat ugrál át félelmetes sebességgel, és a budapesti atlétikai világbajnokságról is megosztotta véleményét az M4 Sport nézőivel.
Az adventi időszakban megnövekszik a forgalom a bevásárlóközpontok, üzletek környékén. A Békés megyei rendőrség kéri, hogy vásárlás közben is vigyázzanak a pénztárcájukra, mobiltelefonjukra, személyes dolgaikra!
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó