Békés hírei
Elismerő oklevélben részesítette a Békési Helyi Értéktár gyűjtőmunkáját a megyei értéktár bizottság a szeptember 2-án, Békéscsabán megrendezett Megyenapon.
Egy éven át tartó programsorozatra nyert forrást Békés városa - 5,8 millió forint Arany János Emlékév jegyében.
Szeptember 15-én (péntek) 8-12 óra között ismét „Helyi ízek kavalkádja” elnevezésű programmal várja az önkormányzat a piacra látogatókat, vásárlókat.
Tizenkettedik alkalommal vártuk a gazdik jelentkezését, a Falatka Madzagfalvi Cicaszépségversenyre, melyre idén is szebbnél-szebb macskák sorakoztak fel a zsűri előtt.
A Barta Kupa, 66-os Kártyajáték és Malombajnokság eredményei, melyet 2017.09.03-án délelőtt, a Békési Nyugdíjasok Egyesületének szervezésében rendeztek, az alábbiak lettek:
Idén 3 nevezővel többen indultak Madzagfalván házi készítésű szilvapálinkájukkal, összesen huszonöten.
Szombat este a Madzagfalvi Napok keretein belül díjazták Békés város tehetséges fiataljait. Idén négy békési fiatal vehette át Izsó Gábor polgármestertől az elismerést.
Ebben a pillanatban már legalább félezerrel zakatol, a három napos békési XIX. Madzagfalvi Napok programfolyam. Mostani írásunk azonban a nagykorú rendezvény legkisebb tesójára, azaz az I. Békési Fiatalok Találkozójára koncentrál.
Madzagfalvi futás Békésen 2017. szeptember 2-án, szombaton.
Egy újabb sikeres békési fiatal is tiszteletét teszi az I. BÉKÉSI FIATALOK TALÁLKOZÓJÁN. Paulcsik Balázs szoftverfejlesztő, hobbija a ciderkészítés. Baráti társaságával négy éve kezdett bele a projektjükbe.
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás