Békés hírei
Békésen küldöttközgyűlést tartott pénteken a Békés Városi Önkéntes Köztestületi Tűzoltóság, mely a város, Tarhos és Bélmegyer önkormányzata, valamint a város önkéntes tűzoltó egyesülete (ÖTE) által együttesen létrehozott szervezet.
Télen már az új uszodában fürdőzhetnek a békésiek, miután a tervek szerint november harmincadikáig készül el a háromszázmilliós beruházás. A későbbiekben a tízszer tíz méteres termálfürdőt is felújítják, amelynek költségeit a békésiek adták össze.
Hamarosan összeül a békési köztestületi tűzoltóság küldöttközgyűlése. Jó esetben pont kerülhet a békési békétlenségre.
Több, mint hatvan programmal várták a szervezők a XI. Madzagfalvi Napok vendégeit az elmúlt három nap során. A vasárnap egyik legfontosabb eseménye a sütő- és főzőverseny volt, ahol a zsűri elnökeként a sokszoros világbajnok kenus, Wichmann Tamás is megjelent.
A szelektív hulladékgyűjtés fontosságára hívta fel a gyerekek figyelmét Izsó Gábor a pénteken kezdődött XI. Madzagfalvi Napok nyitó rendezvényén. Az ÖKO-Pannon Nonprofit Kft. és a Békési Hulladékgyűjtő Kft. road-showján közel száz kisiskolásnak mesélt Békés város polgármestere a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát.
Szeptemberben kezdődik Békés városa legnagyobb általános iskolájának felújítása. A település képviselő-testülete rendkívüli közgyűlésen döntött a munkára beérkezett kivitelezői ajánlatokról. A képviselők a Strabag Zrt. pályázatát ítélték a legjobbnak, a nyertessel már megkezdődtek az egyeztetések.
Tizenöt beadott pályázatából hatra nyert támogatást Békés Város Önkormányzata. A Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács idei decentralizált pályázati kiírására benyújtott projektek eredményéről a napokban kapott értesítést az önkormányzat. A település közel 88 millió forintos fejlesztési forrásban részesült.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital