Békéscsaba hírei
Békéscsabán, a Garay utca és a Kis Ernő utca kereszteződésében, tegnap, 10 óra körül egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget egy gyalogosnak és elütötte.
Szinte mindenhol ott van, amikor pulzál a város: legyen az sport, kulturális vagy közéleti történés. Pedig gyalog jár. Szél röpíti. Gépe nincs. Csak a diktafonja. Megesik, hogy egy szimpla pénteken akár öt interjút is bezsebel a hátizsákjába. Ráadásul senki sem tud nemet mondani neki, mert őszinte lelkesedése 120 százalékban levesz mindenkit a lábáról. A felvett anyagokat kizárólag az FB-n posztolja. Ezúttal most ő mesél.
Szinte mindenhol ott van, amikor pulzál a város: legyen az sport, kulturális vagy közéleti történés. Pedig gyalog jár. Szél röpíti. Gépe nincs. Csak a diktafonja. Megesik, hogy egy szimpla pénteken akár öt interjút is bezsebel a hátizsákjába. Ráadásul senki sem tud nemet mondani neki, mert őszinte lelkesedése 120 százalékban levesz mindenkit a lábáról. A felvett anyagokat kizárólag az FB-n posztolja.
Pénteken startol Kelet-Európa legnagyobb gasztróbulija, a 22. Csabai Kolbászfesztivál, ahol naná, hogy az Árpád Pálinka termékei is fogyaszthatók lesznek. A békéscsabai főzde idén 4+1 standdal települ ki: a megszokott letisztult dizájnnal, közel 50 termékkel – kedves, csinos, mosolygós hostessekkel várják az érdeklődőket.
A csütörtökről zakatoló mega-gasztró-murin, a 21. Csabai Kolbászfesztiválon, az Árpád Pálinka idén 5+1 standon képviseltette magát; ahogy az Év Pálinkafőzdéjéhez illik: letisztult dizájnnal, szokásos prémium minőséggel, közel 50 termékkel (naná, hogy újdonságokkal is!) kedves, mosolygós hostessekkel várják az érdeklődőket.
A címvédő Békéscsaba hazai pályán kétszettes előnyről kikapott a Nyíregyházától a női röplabda Extraliga vasárnapi játéknapján.
Mintegy kilencszáz millió forintos kormányzati támogatással újult meg a békéscsabai evangélikus nagytemplom, valamint a külvárosi, jaminai templom és evangélikus ifjúsági központ is épült a városban.
A Békés Megyei Kormányhivatal és a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete között szerdán együttműködési megállapodás született a kormányhivatal, békéscsabai Derkovits sori központjában.
A Békés Megyei Építész Kamara, a Békés Megyei Mérnöki Kamara, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Békés Megyei Kormányhivatal közös szervezésében szakmai napot tartottak kedd délután, a kormányhivatal földszinti nagytermében.
Mindezzel kapcsolatban Ignácz Mihályt, a DR. IGNÁCZ Kolbászmanufaktúra tulajdonosát faggattam. Ismeretségünk több évtizedes; naná, hogy tegeződtünk. (Such Tamás írása.)
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital