Békéscsaba hírei
Ma húsleves, tejbegríz volt az Evában, de nemcsak ott, hanem az összes békéscsabai általánosban. Nos, a mai (pénteki) Kedvenc menü ötletgazdája ezúttal a Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium tanulója volt.
Hatodik lett a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karának csapata a február 1-3. között lezajlott XVII. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen, Győrben. A „Nyári gyerekek” elnevezésű, három hallgatóból álló csapat a Gál Ferenc Főiskola békéscsabai gazdasági karán – pénzügy-számvitel szakon végzős hallgatókból állt.
Menetrend szerint közlekedő autóbuszon sérült meg egy utas Békéscsabán. A nő akkor esett el, amikor a buszvezetőnek egy tolató tehergépkocsi miatt fékeznie kellett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
A Békéscsaba kettős sikerrel jutott a négy közé a női röplabda CEV Kupában, miután a negyeddöntő szerdai visszavágóján idegenben is legyőzte (3-0) a francia Saint-Raphaël Var VB együttesét.
Féléves kihagyás után egyre jobb formába lendül a súlylökő Márton Anita, aki a március eleji, glasgow-i fedettpályás Európa-bajnokságon kétszeres címvédőként szeretne ismét harcban lenni az aranyéremért.
A Békés Megyei Kano Judo SE versenyzői a bajnokságokat megelőző téli alapozó időszakban öt napos edzőtáborban vett részt a romániai Menyházán, ahol az erőnléten és az állóképességen volt a hangsúly.
A női 63 kg-os mezőnyben Szász Klára bronzérmet nyert
A Békéscsabai Rendőrkapitányság iskolai bűnmegelőzési tanácsadója a Biztonságos Internet Nap kapcsán a világháló használatának veszélyeiről tartott előadást két békéscsabai középiskolában.
Egy rövid, de annál tömörebb sajtótájékoztató keretén belül, pénteken, a déli harangszót követően, a Csabagyöngye Pataky termében bejelentették: megalakult a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Békéscsabai Szervezete.
A Békéscsaba hazai pályán 3-2-re legyőzte a francia Saint-Raphaël csapatát a női röplabda CEV Kupa negyeddöntőjének csütörtöki első mérkőzésén.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés