Békéscsaba hírei
Vasárnap délelőtt, Telekgerendás területén fogták el azt a tiszapüspöki férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a szombati békéscsabai gyilkossággal.
Játékra hívják az érdeklődőket az Ability Park munkatársai a békéscsabai szupermarket parkolójában. Az első pillantásra talán könnyű játékok bizony komoly fejtörést is okozhatnak.
Elfogató parancsot adott ki a Békés Megye Rendőr-főkapitányság az ellen a férfi ellen, aki korábban élettársa volt a szombaton délelőtt, Békéscsabán megölt fiatal lánynak. A tiszapüspöki férfi megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.
Emelkedhetnek a buszjegy árak Békéscsabán, miután az öt százalékos áfa emelés a Körös Volán Rt. költségeit is növeli. A drágításról tárgyalt a város szakbizottsága legutóbbi ülésén, s elfogadta az áremelésre vonatkozó indítványt.
Élelmiszersegélyt oszt 2009. június 24-én és 25-én Békéscsabán a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal segélyező partnere. A Babtista Szeretetszolgálat Alapítvány, mint partner a segélyprogram - többek között békéscsabai - lebonyolításával a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei szervezetét bízta meg.
A kötelezőt megtette a magyar válogatott, a vírusos fertőzéstől legyengült görög csapat ellen magabiztosan gyűjtötte be a két pontot. Az utolsó Európa-bajnoki kvalifikációs mérkőzésen, a szlovákiai Galgócon kell most már pontot szereznie a csapatnak ahhoz, hogy kijusson az ausztriai kontinens tornára.
A megye, sőt a régió egyik legjelentősebb nyári kulturális rendezvényévé nőtte ki magát az elmúlt tizenhárom évben a békéscsabai Városházi Esték. A XIV. programsorozat csütörtök este kezdődik Hevesi Imre jubileumi koncertjével. A kuriózumnak tekinthető „hangverseny" mellett azonban lesz még érdekesség, sztárok egész sora koptatja majd a békéscsabai városháza udvarának színpadát.
Könnyed kétkapus futballozás, ahova az edző is beszáll. A kapu előtti helyzetnél a kicsit mögé érkező labdát sarokkal magasan a kapu fölé küldi, s ezzel a momentummal véget is ér az edzés. Levezető tréningek színtere az utóbbi napokban a békéscsabai Kórház utca. A bajnokság végeztével a lazításé a főszerep. Mondja is Belvon Attila az öltöző felé menet „ez hiányzott már a fiúknak". Ha ő mondja, így van. Kilenc fordulóval a bajnokság vége előtt vette át az NB II-es Békéscsaba 1912 Frühwald-Előre SE irányítását, és mindössze két vereséget begyűjtve, magabiztosan tartotta bent a másodosztályban azt a gárdát, amely a tavaszi szezon kezdetén nem csak bukdácsolt, de kis híján elhasalt. A sikeres trénerrel az utolsó kilenc bajnokiról, és a jövő évi tervekről beszélgettünk.
A Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar férfi kézilabda válogatott, nyilvános edzést tart a mérkőzés előtti napon. Június 17-én, szerdán, 17 óra 30 perctől nézhetik meg az érdeklődők, a Hajdú János szövetségi kapitány által irányított tréninget Békéscsabán, a városi sportcsarnokban.
A fogyatékos emberek mindennapjait játékos formában bemutató interaktív élménypark Békéscsabán, a Tesco parkolójában várja a családokat és a játszani vágyókat.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Nyerjen a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!

Egészség