Békéscsaba hírei
Békéscsabára látogatott a Szlovák Köztársaság rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, Juraj Migaš. A látogatás egyben búcsúlátogatás, hiszen június hónapban lejár a nagykövet mandátuma.
Háromezer hatszáz forintért egy hajléktalan vette meg II. János Pál pápa ellopott portréját Békéscsabán.
Sűrű a koncertprogram a Békéscsabai Ifiházban. Egy hét alatt Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, illetve a Hot Jazz Band is bemutatja új albumát. Emellett a művelődési intézmény egy nemzetközi akusztikusgitár turné egyik állomásának is helyet ad.
Vanatara Gyula polgármester beszámolt szerkesztőségünknek az április 25-ei MOB-közgyűlésen történtekről.
Kedden a Jókai Színházban a Kolibri Pinceszínház szervezésében bemutatásra került Kal Hensen darabja, a Klamm háborúja. Ennek apropóján született ez az interjú Scherer Péterrel.
Születésnapi darts versenynek adott otthont április 25-én a békéscsabai Szü-Net Kávézó.
Szombatonként megszokott látvány az embertömeg a bevásárlóközpontban és a Vásárcsarnoknál, ma viszont a szökőkút környéke is megtelt emberekkel, virágokkal és a sokszínű programoknak köszönhetően jókedvvel.
Békéscsaba Önkormányzata hagyományteremtő szándékkal rendezi meg 2009. április 25-én az Anyák napi virágvásárt a Korzó téren.
Mivel Békés megyében, és Békéscsabán is kiemelkedően magas a kerékpárral közlekedők aránya, ezért a baleseti statisztikájuk is rosszabb az országos átlagnál.
Becsülettel helytálltak a hazai lányok, s megmutatták, hogy a nagyobb játéktudás ellen lelkes csapatjátékkal is felvehető a küzdelem, de a bravúr sajnos elmaradt.
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!

Egészség