Békéscsaba hírei
A jobb sorsra érdemes Magyarországon nagyon fontos, hogy a tanár-diák viszony baráti legyen - adott jó tanácsot a jelenlévő középiskolásoknak és tanáraiknak Jókai Anna írónő, a hétfő délután megtartott rendhagyó irodalomórán.
Aki szeretne még egyet csobbanni a csabai strandon, az siessen. Hétfőtől 10 napig zárva lesznek.
A végig küzdelmes mérkőzésen két ellentétes félidő után reális és igazságos döntetlen született az Előre és az MTK II. csapatai között.
A Jókai Színházban megkezdődtek az Aida táncpróbái. Elton John és Tim Rice musicaljét május 8-án mutatják majd be a megyeszékhelyen.
Mint ismert a köztársasági elnök 2009. június 7-ére tűzte ki az EP-választást. Ehhez kívánunk egy kis segítséget adni.
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium Békéscsaba pályázatát 114 millió forint összegben támogatásra érdemesnek minősítette.
Ahogy az sejthető volt: a hétvégi Cegléd elleni vereség után edzőváltás történt 1912 Frühwald Előre SE csapatánál. Az új tréner a játékos pályafutása során sok csabai sikert elérő Belvon Attila.
Egyszer sikerült talpra állni, de mindez kevésnek bizonyult. Cegléden maradt mind a három pont.
Több mint 200 milliós projektköltséggel újabb turisztikai attrakciót kívánnak létrehozni megyénkben, a Békési Szilvapálinka Utat.
Május végén a sportcsarnokban és környékén egyszerre lehet megtekinteni az Expót, s enni egy kis csülköt, vagy inni egy sört.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital