Békéscsaba hírei
„Közös munkánk, értékeink, hagyományaink ápolása a jövő záloga, hiszen Békés megye mindannyiunk otthona." - olvasható az Otthonunk Békés megye rendezvénysorozat mottójaként. A sikeres esemény következő állomásaként Békéscsabára érkezik, a XV. Nemzetközi Bábfesztivál beharangozó programjaként. A rendezvényt Domokos László a Békés Megyei Közgyűlés elnöke nyitja meg, a házigazda Vantara Gyula Békéscsaba Város polgármestere lesz.
A nős férfiak nagy többségének ez a kedvence. Nem is tudom miért... :D
A Sonepar-Békéscsabai Előre NKSE csapatát működtető Békéscsaba 1912 Előre Kft. a napokban 2009. július 1-től 2010. június 30-ig szóló együttműködési és támogatási szerződést kötött a Bonduelle Central Europe Kft.-vel, így a világ több mint 80 országában jelen lévő Bonduelle Csoporthoz tartozó vállalat a nemzetközi kupaporondra kilépő békéscsabai női kézilabdázók egyik kiemelt szponzora lett.
„Ez az eredmény stabil alapot képezhet ahhoz, hogy bölcs, kiszámítható és hatékony ellenzéki politikával a most elért öt százalékot jövőre, a parlamenti választásokon megduplázzuk" - fogalmazott az Európa parlamenti választások eredményét értékelve Takács Péter, az MDF elnöke.
2009. június 03-05 között rendezték meg megyénkben a 18. Országos Védelmi Igazgatási Tájértekezletet. A Békés Megyei Védelmi Bizottság, mint főszervező lehetőséget adott, több Helyi Védelmi Bizottságnak is, hogy tájékoztassa a konferencia résztvevőit.
Egyértelműen kudarcként értékelte az Európa parlamenti választás eredményét Velkey Gábor, az SZDSZ országgyűlési képviselője. A politikus elmondta, az elmúlt évek hibás politikája, politikai tartalma és stílusa miatt büntették a választók a liberális pártot.
Megtévesztéssel próbálnak ismeretlenek bejutni a békéscsabai idősek lakásaiba. Mint az önkormányzat sajtóreferensétől megtudtuk, Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala részéről azonnali, magasabb összegű készpénz juttatást felajánló házalók járják a települést. Botyánszki Mária elmondta, a polgármesteri hivatal ilyen módon támogatást nem nyújt.
Több, mint kétszer annyi forrásigény érkezett a kis- és középvállalkozásokat támogató gazdaságélénkítő pályázatra, mint tavaly - nyilatkozta a Hír6-nak Mezei Zsolt képviselő, a a békéscsabai Városfejlesztési Környezetgazdálkodási és Mezőgazdasági Bizottság tagja. A képviselő elmondta, túl vannak az elbírálásán, jelenleg a sikeres pályázókkal folyik a szerződéskötés.
A békéscsabai tűzoltó-parancsnokság a 2009. június 2-i ünnepélyes átadáskor vehette át az új AQUARIUS vízszállító gépjárművet, mely egy 2007-ben benyújtott pályázat eredménye. A jármű megérkezésével egy hasonló kategóriájú, de 29 éves, és az utóbbi időben gyakran meghibásodó jármű kerül kiváltásra.
Megérkeztek kedden délután a Békés megyei önkormányzat épületébe a vasárnapi Európa parlamenti választás eszközei. A szavazóköri dobozokat, szavazószelvényeket, ellenőrző lapokat, kötegelő zsinórt, jegyzőkönyvet, és egyéb kötelező kellékeket innen továbbítják a szavazókörökhöz.
Nyerj páros pénteki belépőt a 20. Gyulai Pálinkafesztiválra!

Nyerj páros pénteki belépőt a 20. Gyulai Pálinkafesztiválra!

Érték: 1.500 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerj páros vasárnapi belépőt a 20.Gyulai Pálinkafesztiválra

Nyerj páros vasárnapi belépőt a 20.Gyulai Pálinkafesztiválra

Érték: 1.500 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft