Békéscsaba hírei
Nem kiugrott, hanem szökni akart az az afgán fiatalember aki hétfőn délután esett ki a békéscsabai befogadó állomás egyik emeleti ablakából. A férfi nem akarta, hogy visszatoloncolják Görögországba.
Kiugrott a Békéscsabai Menekülteket Befogadó Állomás egyik második emeleti szobájából egy afgán férfi hétfőn hajnalban. A menekülttáborban 27 afgán kezdett hétfőn éhségsztrájkba.
Úgy tűnik, a városvezetés végre lépésre szánta el magát Békéscaba egyik leglepusztultabb állapotában lévő épületének konszolidálására. Hogy lesz-e foganatja nem rajtuk múlik.
Az önkormányzat értesítése szerint április 15. és 17. között esedékes a 2009/2010-es nevelési évre vonatkozó az óvodai beiratás.
Az őszi megalázó 1-8-ért akartak revánsot venni a hazai labdarúgok. Hát, nem sikerült. Sőt, sima vereség lett a vége.
Egyszer sikerült talpra állni, de mindez kevésnek bizonyult. Cegléden maradt mind a három pont.
A békéscsabai képviselő-testület csütörtök délelőtt zárt ülésen választotta meg ma délelőtt a város új jegyzőjét, dr. Szvercsák Szilviát.
A gólyafészektartó helyreállítása miatt fokozott figyelemmel vezessünk a Lencsési felé.
A kormány 12 milliárd forintra emelte azt az európai uniós pályázati keretösszeget, amelyből új sürgősségi osztályokat alakíthatnak ki a kórházak, illetve a már meglévőket fejleszthetik - közölte a kormányszóvivő és az egészségügyi miniszter szerdai budapesti tájékoztatóján.
Jövő héten pénteken a Tondach békéscsabai gyáravató érkezik Békéscsabára Gyurcsány Ferenc miniszterelnök - értesült hírportálunk a Tondach Magyarország Zrt-től. Kedden még kissé talányos volt, miért érkezik a kormányfő a békési megyeszékhelyre. Mára kiderült.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft