Békéscsaba hírei
Ugyanis a Békés megyei gazdáknak végleg elegük lett abból, hogy a valaha Magyarország éléskamrájaként aposztrofált tájegység, a Viharsarok, az utóbbi közel két évtizedben a környező országok mezőgazdasági termékeit fogyasztja, amelynek következtében számos gazdálkodással foglalkozó család ellehetetlenült.
Békés megyében élénk harcművész élet folyik, ami nem csak a versenynek rendezésében nyilvánul meg, hanem gyakran rendeznek szakmai továbbképzéseket, szemináriumokat is. A harcművészetek gazdag választékában nem egy olyan irányzatot is művelnek, amelyben nem rendeznek versenyt, de ettől függetlenül magas szintű és igényes edzésmunka folyik az edzéseken. Ilyen harcművészeti ág az aikido is, amely nem csak egy harcművészet, hanem egy filozófiai rendszer is.
Karácsony Gergely, a Párbeszéd és (nemcsak) az MSZP miniszterelnök-jelöltje a tegnapi Békés megyei roadshow-ján kora délután Békéscsabára is ellátogatott. Először Bősz Anettel (MLP) az MSZP Választókerületi Irodában tartott sajtótájékoztatót, azt követően fütyülve az esőre, az Univerzál Áruház árnyékában ismertette a programját. Mi az utóbbira látogattunk el.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter avatta fel csütörtökön az autóalkatrészek gyártásával foglalkozó Csaba Metál Zrt. új üzemcsarnokát, és jelképesen a szeghalmit is. Nem mellesleg, szinte napra pontosan 25 esztendős a csabai cég.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter avatta fel csütörtökön az autóalkatrészek gyártásával foglalkozó Csaba Metál Zrt. új üzemcsarnokát, és jelképesen a szeghalmit is. Nem mellesleg, szinte napra pontosan 25 éves a csabai cég.
Békéscsabán, az Andrássy út - Petőfi utca - Jókai utca kereszteződésében 2018. március 28-án, délelőtt rendőri forgalomirányítás lesz.
Legalábbis ezt mondja a Jobbik-közeli Iránytű Intézet helyben végzett felmérése.
Szombaton Kecskeméten került megrendezésre az első osztályú országos bajnokság, ahová két versenyzővel neveztünk.
A minap egy olvasónk ezzel a panasszal kereste fel a hír6.hu szerkesztőségét:
Elkészültek az V. Bábos Drámaíró Versenyen részt vevő írók az egyfelvonásos, gyerekeknek szóló bábjátékokkal. Péntek délelőtt megkezdték a munkát a rendezők és a csapatok.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital