Békéscsaba hírei
A Békés Megyei Kormányhivatal ötödik alkalommal rendezte meg Békéscsabán a Békés Megyei Közfoglalkoztatási Kiállítást. A rendezvényen a rendőrség határvadász információs pontot működtetett.
A Békés Megyei Kormányhivatal immár az ötödik alkalommal rendezte meg csütörtökön a Közfoglalkoztatási Kiállítást, mely nagyszabású rendezvényen Békés megye önkormányzatai látványos keretek között mutathatták be a közfoglalkoztatási programjaik eredményeit.
Szcenikus és könyvelő munkakörökbe keres munkatársakat a Békéscsabai Jókai Színház. A pályázatok benyújtásának határideje szeptember 20. Az álláshirdetések részletei az alábbiakban olvashatók.
Egy békéscsabai olvasónk úgy tudja, a Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában még nem fejeződtek be a nyáron megkezdett korszerűsítési munkálatok, így a diákok a szomszédos főiskola, egészen pontosan a Szent István Egyetem tantermei közt kezdték a tanévet. Utánajártunk; Tirjákné Prisztavok Ágnessel, a Jankay suli igazgatójával beszélgettem.
Közel negyven esztendeje táncol – legalábbis papír szerint, mert tuti, hogy már a járókában is a Kossuth Rádió – Tánc, zenei koktél című műsorára lejtett. A saját monogramjából alkotott projektjét, a GM Tánciskolát huszonöt éve vezeti. A közelmúltban új helyre, a békéscsabai Rózsakert Piac 200 négyzetméteres emeleti termébe költözött, a régi és vadiúj(!) csoportjaival. Tehát Gulyás Miklóssal volt miről beszélgetnem. (Miki a hír6.hu-hoz egy Rubik kockás válltáskával érkezett… magas labda volt.)
Gulyás Miklós közel negyven esztendeje táncol – legalábbis papír szerint, mert tuti, hogy már a járókában is a Kossuth Rádió – Tánc, zenei koktél című műsorára lejtett. A saját monogramjából alkotott projektjét, a GM Tánciskolát huszonöt éve vezeti. A közelmúltban új helyre, a békéscsabai Rózsakert Piac 200 négyzetméteres emeleti termébe költözött, a régi és vadiúj(!) csoportjaival.
Balesetnél helyszíneltek a rendőrök tegnap Békéscsabán.
Egész (kora) estés műsorral lépett a színre pénteken, a teátrum elé, az Andrássy úton a Békéscsabai Jókai Színház, hogy széltében-hosszában promótálja a 63. évadot. Sze-de-get-tem az infókockákat.
Egész (kora) estés műsorral lépett a színre pénteken, a teátrum elé az Andrássy úton, a Békéscsabai Jókai Színház, hogy széltében-hosszában promótálja a 63. évadot.
Nyerjen és táncoljon a GM Tánciskola felnőtt tanfolyamán!
Nyerjen! 26.000 Ft értékben!

és táncoljon a GM Tánciskola felnőtt tanfolyamán!

Szabadidő
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen óriáspizzát a megújult Barlang Pizzériájától!
Nyerjen! 3.500 Ft értékben!

óriáspizzát a megújult Barlang Pizzériájától!

Étel ital