Békéscsaba hírei
Utazótáskát talált egy férfi Békéscsabán, egy parkolóban. A bőröndöt nem adta vissza a tulajdonosnak, hanem hazavitte. A rendőrök azonosították a férfit és lefoglalták tőle a táskát.
A Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 7-én tartotta soron következő ülését, melynek legfontosabb napirendi pontjai a 2019. évi munkaprogram és az azt megalapozó költségvetés elfogadása volt. A stratégiai döntések mellett beszámoló hangzott el többek között az önkormányzat nemzetközi programjáról is.
Hatalmas megtiszteltetés ért, hogy, döntős fiatal gazdaként, és szavazataitoknak köszönhetően a közönségdíj nyerteseként részt vehettem Az Év Agrárembere Kitüntető Díj gálaestjén, írta ki a minap a Facebook-oldalára a dombiratosi Szebegyinszki Georgina.
Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Békéscsabán, biztonsági intézkedés Gyulán, közokirat-hamisítás gyanúja Battonyán.
A békéscsabai Nagy Lászlóhoz, azaz Notesz Lacihoz a közelmúltban egy rém szimpatikus fiatalember kopogtatott be a háza ablakán, majd bekéredzkedett hozzá, s egy-két kedves szót, no meg egy kis bújtatott agressziót követően, 70 ezer forintért eladta neki a nála lévő öt darab paplan-szettet. Laci csak a jóember távozása után jött rá, hogy becsapták. Tegnap én is bekoptam hozzá, hogy elmesélje a történetét.
Zelei Miklós: Az Isten balján – Situs inversus című művét láthatja a közönség február 9-én 19 órakor a Békéscsabai Jókai Színház Sík Ferenc Kamaraszínházában. Az Ady Endre életét megidéző különleges színdarab február 11-én Bécsben, a Balassi Intézetben, 12-én a Pozsonyi Magyar Intézetben vendégszerepel.
Az elmúlt években végzett tudományos munkássága, egyetemi oktatói tevékenysége, valamint az agrárium és a vidék jövője érdekében teljesített szolgálata elismeréseképpen, illetve a felsőoktatás és a Békés Megyei Kormányhivatal közötti kiemelkedő szakmai együttműködés kialakításáért a Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kar Tanácsa címzetes egyetemi docens címet adományozott dr. Takács Árpádnak.
Szalma ég a mintegy ezer négyzetméteres épületben, írja a beol.hu.
A Torna Club Békéscsaba február 12-én, kedden 10 órától nyílt napot tart a Kórház utcai termében, ahova a mindazokat a leendő első osztályos lányokat és szüleiket várják, akiket vonz a sport, a torna világa.
A FitDance Center Se és a Premier Művészeti Szakgimnázium közös félévzáró gálája csütörtökön, a Csabagyöngyében.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés