Békéscsaba hírei
Bejutott a női röplabda CEV Kupa negyeddöntőjébe a Swietelsky-Békéscsabai RSE csapata, miután a csütörtöki hazai visszavágón is legyőzte a svájci Sm'Aesch Pfeffingen együttesét.
Békés megyében, tegnap két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Ma (kedden) egész nap január 22-e van, és ebből kifolyólag határon innen és túl, vagy ezer helyen megemlékeznek/tek a magyar kultúra napjáról. Mi a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium műsorát archiváltuk.
Ma (kedden) egész nap január 22-e van, és ebből kifolyólag határon innen és túl, vagy ezer helyen megemlékeztek a magyar kultúra napjáról. Mi a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban műsorát archiváltuk.
A címvédő Békéscsaba idegenben 3-0-ra legyőzte a Jászberényt a női röplabda Extraliga pénteki játéknapján.
Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése elnökének közleménye:
Ha hosszútávon szeretnénk Békéscsabán letelepedni, érdemes lehet az ingatlan vásárláson gondol-kodni, hiszen egyre nagyobb a kínálat az online portálokon is.
Balkán Kobra címmel zenés krimivígjátékot mutatnak be január 26-án a fővárosi Turay Ida Színházban Sztárek Andrea rendezésében.
Békéscsabán, a Pásztor utcában, ma 0 óra 35 perckor egy munkából hazafelé tartó fiatalember felfigyelt egy egyedül sétáló idős nőre, és értesítette a rendőrséget.
Mármint az első gondolat, az első út. Ugyanis az RTL Klub műsorvezetője már nyolc éves korában, a közvetlen környezetében interjúkat készített. Majdan a sors, vagy bárhogy is hívjuk, talán a legpontosabb kifejezés a szülői racionalitás a jogi egyetem felé terelte a jól tanuló békéscsabai Rózsa gimis lányt. És…
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés