Békéscsaba hírei
A felhasználóváltás és a védendő fogyasztói státusszal kapcsolatos tudnivalókra hívta fel a figyelmet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) az idei országos fogyasztóvédelmi kampányának békéscsabai állomásán, a Békés megyei Kormányhivatalban megtartott közös sajtótájékoztatón. Az eseményen bemutatták a Panasza van? Segítünk! című fogyasztóvédelmi kiadványsorozat harmadik és negyedik részét is.
A Főtéri Nyár keretein belül zakatoló programfolyam során hétről hétre bemutatkoznak a békéscsabai sportegyesületek a Szent István téren. Az eseményt 2014. óta szervezi nyárról nyárra a Polgármesteri Hivatal Sportcsoportja. Most a József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület kick-boxosai, ITF tae-kwondósai; lovasok; dartsosok és teniszezők színezték a csabai flasztert.
Pénteken 12 óra előtt néhány perccel, egy személygépkocsi elütött egy zebrán átkelő gyalogost a békéscsabai Corvin utcán.
Sandviken Tools Kft. Első flashre a cég nevébe beletörik a szemünk/a nyelvünk, pedig egy, jó évtizede, egyre dinamikusabban zakatoló, oridzsi békéscsabai projektről van szó. Zárójelben, amikor a hetvenes években Arnold Schwarzenegger belevágott a filmezésbe, a neve kimondhatatlansága miatt nem sok jövőt jósoltak számára a kollégák. Azóta bezzeg… És akkor álljon itt még egy laza párhuzam: Svarci is kemény (volt), és a Sandviken által forgalmazott svédacél BAHCO-termékek is azok. Azonfelül a vállalkozás a kézi szerszám kereskedelmen kívül szalagfűrészlap végtelenítésével is foglalkozik.
Pénteken 12 óra előtt néhány perccel, egy személygépkocsi elütött egy zebrán átkelő gyalogost a békéscsabai Corvin utcán.
Karbantartást végeznek a budapesti Keleti pályaudvaron és a Kőbánya-felsőig tartó szakaszon szombattól július 7-ig, emiatt változik több vonat menetrendje, útvonala és végállomása - közölte a Mávinform szerdán az MTI-vel.
A magyar bajnok Linamar-BRSE az előző idényben finalista olasz Imoco Volley Coneglianóval mérkőzik a női röplabda Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.
Békéscsabán is ismertette a rendőrség a gyermekek biztonságát szolgáló fontos szabályokat, tanácsokat.
Az IAAF Word Challenge sorozatba tartozó Paavo Nurmi Games 110 méteres gátfutásában, Prága és Székesfehérvár után Turkuban is jól teljesített az EB ezüstérmes dr. Baji Balázs.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Layer Kft.-től vásárlási utalványt!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

a Layer Kft.-től vásárlási utalványt!

Utalvány
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital