Békéscsaba hírei
A Szombathelyen megrendezett Téli Dobó bajnokságon két aranyérmet nyertek a Békéscsabai Atlétikai Club versenyzőin.
Írország fővárosa, Dublin adott otthont a világ legnagyobb létszámot megmozgató kick-box eseményének, az Irish Open Világkupának. Különös jelentőséget adott a versenynek, hogy először fogadta a vendégeket a rendező, az ír szövetség vezetője, Roy Baker a WAKO kick-box világszövetség elnökeként. Mint ismeretes, az ír sportdiplomatát – a ki a WAKO európai szervezetét is vezeti - az előző elnök, a szerb Dr.Borislav Pelevic halála után választották meg a WAKO elnökének.
Március 14-én Huszka Jenő Mária főhadnagy című operettjét mutatják be a Békéscsabai Jókai Színházban az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója jegyében - közölték a szervezők az MTI-vel.
Kérdéses a csapatok részvétele a női röplabda Közép-európai Liga (MEVZA) hétvégi négyes döntőjében a csehországi Olomoucban - közölte Facebookon a Swietelsky-Békéscsabai RSE.
Hatalmas dolog, hogy így ismeretlenül, szinte a semmiből hoztuk el A Dal 2019 második díját, fogalmazott a minap Balázs Zsolt. Az echte Békés megyei Acoustic Planet bésszer-gépkezelője szó szerint a zenekar talapzata: nemcsak az F-kulcs-univerzumból – az olykor a violin-tartományba való szabad szárnyalásai végett, hanem erkölcsileg-szociálisan-gazdaságilag (elég legyen mán!) kvázi ő viszi a hátán az egyesületet. Most ő jön, mert megérdemli.
A Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület számára sikeresen indult a 2019-es versenyidőszak.
Számítástechnikai eszközöket és fülhallgatót lopott egy fiatalkorú fiú Békéscsabán, az egyik műszaki áruházból. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
A Jóhelybe való jelentkezés határideje április 2-a, ahova a tanulóközösség megálmodói maximum tizenkét 6-8 éves gyermek jelentkezését várják. Szerencsére nincs felvételi, de a sikeres együttműködés érdekében a pedagógusok fontosnak tartják még a csatlakozás előtt megismerni a gyermekeket és a szüleiket. A Jóhely nyílt napja március 9-én, a Körösök Völgye Látogató Központban, 9.30-11.00 óra között lesz. Mindezzel kapcsolatban, a minap az alternatív oktatási intézmény alapító anyukáival és - apukájával beszélgettem: Tószögi Lettivel, Gurbán Liviusszal (ők párok), Lagzi Bernadettel és Mátyusné Gálik Zsuzsannával. (Amúgy mindenkinek három gyermeke van.)
A súlylökő Márton Anita idei legjobbjával bronzérmet nyert a glasgow-i fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon.
Békéscsabán, az Orosházi út és a Bessenyei utca kereszteződésében, 2019. március 2-án 14 óra 45 perc körül egy kerékpáros nő, akinél felmerült az ittasság gyanúja, nem adott elsőbbséget és összeütközött egy motorkerékpárt vezető férfival.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft