Békéscsaba hírei
A rendőrség és a kormányhivatal szakemberei tanácsokkal, vezetéstechnikai tréninggel segítették a motorosokat.
Békéscsabán, az Orosházi úton, tegnap 16 óra után néhány perccel összeütközött egy személygépkocsi és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő.
Egy kicsit benéztük… ugyanis március idusa előtt Magyarország Érdemes Művésze elismerésben részesült a békéscsabai származású, Liszt Ferenc-díjas Rálik Szilvia. A közel két évtizede a Magyar Állami Operaház vezető drámai szopránjával a minap egy csabai kávézóban beszélgettem. A kisvárosi sztereotípiákat lebontva, mintegy rákkenról sztár, bőrszerkóban érkezett – nagy, ezüst gyűrűkkel az ujjain. (Nem engedte, hogy fizessek; mi több, a pincér busás borravalót kapott.)
Az MTA SZAB Logisztikai Munkabizottsága, a Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kar és a Békés Megyei Kormányhivatal közös szervezésében zajlott csütörtökön, a Logisztika Napja alkalmából megvalósuló „Logisztika a Dél-Alföldön” című Tudományos Konferencia. (Szarvas, Szent István Egyetem, AGK Tessedik előadója.)
Az szja-bevallás benyújtási határidejéig több alkalommal és országszerte több plázában és hipermarketben is várják az ügyfeleket a NAV munkatársai. A Budapesten kívül 11 megyében felállított rögtönzött ügyfélfogadási helyeken a NAV szakemberei az szja-bevallással kapcsolatos teendőkben segítenek.
Az orosz Anasztaszija Romanova nagy fölénnyel szerezte meg mindhárom aranyérmet a súlyemelők georgiai Európa-bajnokságának szerdai versenynapján a női 71 kilogrammban, amelynek magyar szereplője, Mitykó Veronika 11. lett összetettben.
Kellemes időjárás fogadta április 6-án, szombaton a 87. alkalommal megrendezésre kerülő Podebrady nemzetközi gyalogló verseny résztvevőit.
Friss videónkban Szigeti Anna kollégánk Szabó Gyulával, a Csaba Talk Kft. tulajdonosával beszélget.
A címvédő Békéscsaba 3-1-re legyőzte a Nyíregyháza csapatát a női röplabda Extraliga elődöntőjének szerdai, negyedik mérkőzésén, így az ötödik összecsapás dönti el a párharcot.
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft