Békéscsaba hírei
Két tehetséges, sportrajongó gyermek képviseli idén hazánkat a Gazprom 64 ország részvételével zajló, egyhetes sport programsorozatán Szentpéterváron. A gyerekek a „Foci a barátságért” programra kaptak meghívást, amelynek célja az ifjúsági futball támogatása és a barátság, egyenlőség, sportszerűség, egészség, béke, elhivatottság, győzelem, tradíció és becsület népszerűsítése a fiatalok körében, a focin keresztül. A program különlegessége, hogy a résztvevő 64 ország gyermekeiből 8 nemzetközi csapatot hoznak létre, ők lépnek majd pályára a „Foci a barátságért” bajnokságán, valamint személyesen tekinthetik meg a FIFA Konföderációs Kupa döntőjét.
Néhány perccel ezelőtt az alábbi levéllel kopogtatott ímél-címünkön a webpostás.
Mikor úgy érzed, valami nem stimmel. Nem tudod, hogy a magánéleted hat ki a munkádra vagy fordítva, de érzed: valami. nem. stimmel.
Baji Balázs országos csúcsától alig elmaradva, 13.29 másodperccel nyert 110 m gáton a 122. atlétikai magyar bajnokság második napján.
Szép hagyománya van teátrumunkban annak, hogy úgy az évadnyitást, mint az évadzárást közönségünkkel, színházszerető barátainkkal ünnepeljük. Így a tradíciókhoz híven idén is szabadtéri, nyilvános társulati üléssel zárta a 2016/2017-os évadát a Békéscsabai Jókai Színház, a színház előtti téren, ahol idén is átadták a 2008-ban alapított Gálfy László Gyűrű Díjat és a legjobb színészi teljesítményekért járó elismeréseket.
A Békés megyei rendőrök egyéniben és csapatban is eredményesek voltak a VII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny Nógrád megyében megtartott országos döntőjén.
A békéscsabai kultintézményben szombaton zajlott a gyermeknap...
Kerekasztal beszélgetés lesz kedden (június 13., 9.00) a szegedi Classic Caféban (Széchenyi tér 5.) arról, hogy a TE cégednek, vállalkozásodnak miért lenne jó egy mobil app. Az App Hungary Kft. munkatársai pedig elmondják, hogyan érdemes nekifogni, mi mindenre kell figyelni, mik azok a trükkök-technikák, amikkel a piacod/közönséged értéket lát majd benne. Nem tudtad? A KKV-szektor leghatékonyabb marketingeszköze az applikáció! És persze ne felejtsd otthon az ötleteidet sem!
A magyarság egyik legfájóbb történelmi pillanatára emlékeztek csütörtök délután a békéscsabai Trianon–emlékműnél.
Újra összeült szerdán a városháza Mokos termében a Békéscsaba 300 Várostörténeti Emléktestület, és már jövő évi eseményekről, programokról egyezettek.
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség