Békéscsaba hírei
Békéscsaba Önkormányzata hagyományteremtő szándékkal rendezi meg 2009. április 25-én az Anyák napi virágvásárt a Korzó téren.
Mivel Békés megyében, és Békéscsabán is kiemelkedően magas a kerékpárral közlekedők aránya, ezért a baleseti statisztikájuk is rosszabb az országos átlagnál.
Becsülettel helytálltak a hazai lányok, s megmutatták, hogy a nagyobb játéktudás ellen lelkes csapatjátékkal is felvehető a küzdelem, de a bravúr sajnos elmaradt.
"Ki a mester két keréken?" elnevezéssel 1986 óta szervez a Magyar Autóklub közlekedésbiztonsági verseny a tíz-tizenkét éves diákok számára, amelynek győztesei a nemzetközi döntőben mutathatják meg tudásukat.
Akadálypályával, borulószimulátorral, filmvetítéssel mutatják be a biztonságos közlekedés szabályait, a tíz-tizenkét év közötti iskolásoknak, a Biztonságosan közlekedni egy életúton elnevezésű program szervezői.
29-ből 22 nyert a helyi mikro-és kisvállalkozások technológiafejlesztésére, beruházásaira kiírt pályázaton.
Dr. Szvercsák Szilvia jegyző köszöntötte 100. születésnapján özv. Sicz Györgynét az Ady Endre utcai idősek otthonában.
A jobb sorsra érdemes Magyarországon nagyon fontos, hogy a tanár-diák viszony baráti legyen - adott jó tanácsot a jelenlévő középiskolásoknak és tanáraiknak Jókai Anna írónő, a hétfő délután megtartott rendhagyó irodalomórán.
Aki szeretne még egyet csobbanni a csabai strandon, az siessen. Hétfőtől 10 napig zárva lesznek.
A végig küzdelmes mérkőzésen két ellentétes félidő után reális és igazságos döntetlen született az Előre és az MTK II. csapatai között.
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital