Füzesgyarmat hírei
Füzesgyarmaton 7. alkalommal került megrendezésre a „Margaréta Családnap” 2017. május 20-án a Margaréta Családos Egyesület szervezésében. Fontosnak tartjuk, hogy legyen egy nap, amikor a családok közösen ünnepelnek. Fontosnak tartjuk emlékeztetni arra mindenkit, hogy a család érték, erő és biztonság! Célunk az, hogy közösen mutassuk meg azokat a pozitív értékeket, melyet a családok képviselnek: örömeinket, gyermekeinket, és azt, hogy CSALÁDBAN ÉLNI JÓ!
Nem lett meg a száz gól, de így is hiányérzet nélkül zárhatta a füzesgyarmati labdarúgó csapat a bajnokságot, hiszen már két fordulóval a végső összecsapás előtt eldőlt, hogy megnyeri azt. Erre már csak ráadás volt, hogy könnyed játékkal, három góllal legyőzte a zárófordulóban a Szarvas együttesét.
Csapatok figyelem! Nyerjetek sporthálót a sporthálógyártó.hul-tól! Csak játszanotok kell, és ha ügyesek vagytok, akkor a füzesgyarmati cég behálózza a focikaputokat!
Egyesületünk 2016 júniusától átvette az U19-es utánpótlás csapat felkészítését a Füzesgyarmati SK-tól.
A magyar költészet napját Magyarországon 1964-óta József Attila születésnapján, április 11-én ünnepeljük.
Városunk focicsapata a megyei bajnokságban folyamatosan javuló teljesítményt mutat.
Sok nagy szív, sok nagy lélek fogott össze Füzesgyarmaton egy beteg szívért, az ötéves Köleséri Máté szívéért. Egy jótékonysági koncert keretében, amelynek vendége St. Martin volt, közel félmillió forintot sikerült összegyűjteniük, hogy Máté szíve meggyógyulhasson.
A Füzesgyarmati Mazsorett Együttes a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetséggel karöltve, 2017. 04. 08-án, első alkalommal szervezett Országos Mazsorett Fesztivált.
A Szitás Erzsébet Képtár és Lázár Lajos Tűzoltóeszközök gyűjteménye idei eseményeiről, tervezett programjairól tájékoztatjuk Önöket az alábbiakban.
2016. november 16-án a füzesgyarmati születésű, néhai Barkóczi Gyula festőművész festményhagyatékának újabb darabjait vehettük át örököseitől.
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyolc nő-Szarvason a vízen!
Nyerjen! 16.000 Ft értékben!

Nyolc nő-Szarvason a vízen!

Kultúra
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás