Füzesgyarmat hírei
Nemzeti Konzultáció 2017. címmel zajlott péntek este lakossági fórum Füzesgyarmaton, a közösségi központban. A rendezvény vendége Csizi Péter, Baranya megyei országgyűlési képviselője volt.
Nemzeti Konzultáció 2017. címmel zajlott péntek este lakossági fórum Füzesgyarmaton, a közösségi központban. A rendezvény vendége Csizi Péter, Baranya megyei országgyűlési képviselője volt.
A füzesgyarmati Kastélypark Fürdő „Víz nélkül nincs élet” címmel rajzpályázatot hirdetett meg a Víz Világnapja alkalmából az általános iskolások körében.
Április 1-én Egyesületünk Kerékpáros Túrát szervezett a Füzesgyarmat határában lévő több száz éves kocsányos tölgyhöz.
A Layer Kft. tevékenységei között természetesen jelen van a kereskedelmi szolgáltatás is, amit a környékben élők jól tudhatnak, hiszen több mint húsz éve, 1996 ót áll ott áruházuk Szeghalmon, a vasútállomás közelében. Elvben mindenki ismeri, de valóban ismeri?
Füzesgyarmat Város Önkormányzata rendezésében ismételten megrendezésre került a Városi Majális a Kastélypark Fürdő területén. A délelőtti és kora délutáni programokon a füzesgyarmati óvodások néptánc bemutatóját tekinthették meg az érdeklődők, valamint a Galóc együttes műsorát élvezhették a családok. MIndeközben a pörkölt és gulyásfőző verseny résztvevői elkészítették ízletes fogásaikat. A 11 induló csapatból három dobogós helyzett, valamint két különdíjas született. A díjakat Prohászka Béla Venesz és Olimpiai díjas Meserszakács, mint a zsűri elnöke adta át. A majálisi program lezárásaképpen Kadlott Karcsi adott koncertet.
A Körös-Sárrét Turizmusáért Egyesület és a Tourinform Körös-Sárrét iroda az idei évben is számos turisztikai kiállításra és környékbeli rendezvényre tervezi a kitelepülést.
A hosszú, hideg tél után reménykedve várjuk a jó időt.
A Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesülete 2017. március 31-én egy új rendezvény típussal jelentkezett Füzesgyarmat közönsége és az idelátogató turisták előtt.
És mi történik akkor, ha az emberfia a kollégája színjátszótruppjáról ír? Ugye minimum öngól, igaz? Mert vagy elfogult vagyok, vagy elfogult vagyok. Nos, szombat este Kincses Zoli barátunk a Sárréti Hökkentőkkel hasított bele a füzesgyarmati kultúrszférába. Nem mellesleg, az Oroszlánvadászat az Olimpia bárban című dolgozatot ő jegyzi, ő dirigálja, mi több ő viszi az egyik prímet (is)… és még a hasa is majdnem kockás (is).
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!

Étel ital
Nyerjen Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!

Számítástechnika