Füzesgyarmat hírei
Korán Ibolya, füzesgyarmati tanítónővel beszélgettünk az általa készített kézműves termékeiről.
2017. május 3-án az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Füzesgyarmat idén is megrendezte Tagjai és a támogatói részére a Tűzoltó Bált.
Az elmúlt években már sikerült több olyan fiatalt bemutatnom a helyi újságunkban, akik már korábban elkerültek városunkból, az élet más helyszínre sodorta őket.
Szent Flórián, a tűzoltók védőszentje előtt tisztelegve, ünnepi tűzoltó állománygyűlés volt Békéscsabán a Csaba Parkban.
Május 19-én térségünkbe érkezett a Vajtó Produkciós iroda, akik filmet forgattak térségünk turisztikai lehetőségeiről.
Az idei évben is megrendezésre kerül Füzesgyarmat Város Önkormányzata szervezésében, a település legnagyobb két napos szabadtéri rendezvénye a Füzes Fesztivál. Ahogy az eddigi években, úgy az idén is igyekeztek a szervezők minden korosztálynak szóló programokat szervezni, mellyel maradandó élményeket szerezhetnek a fesztiválra ellátogató valamennyi érdeklődő számára.
2017. május 21-én a Füzesgyarmati Hagyományőrző Egyesület Népdalköre is fellépett a XXIII. Abasári Katona- és Bordalfesztiválon.
A Füzesgyarmati Nők Egyesülete április 8-án tartotta Húsvétváró Családi Napját.
2017. április 29-én rendezte meg Gyömrő városa a Magyar Twirling Szövetséggel közösen az országos verseny második fordulóját.
Füzesgyarmaton 7. alkalommal került megrendezésre a „Margaréta Családnap” 2017. május 20-án a Margaréta Családos Egyesület szervezésében. Fontosnak tartjuk, hogy legyen egy nap, amikor a családok közösen ünnepelnek. Fontosnak tartjuk emlékeztetni arra mindenkit, hogy a család érték, erő és biztonság! Célunk az, hogy közösen mutassuk meg azokat a pozitív értékeket, melyet a családok képviselnek: örömeinket, gyermekeinket, és azt, hogy CSALÁDBAN ÉLNI JÓ!
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő