Füzesgyarmat hírei
És mi történik akkor, ha az emberfia a kollégája színjátszótruppjáról ír? Ugye minimum öngól, igaz? Mert vagy elfogult vagyok, vagy elfogult vagyok. Nos, szombat este Kincses Zoli barátunk a Sárréti Hökkentőkkel hasított bele a füzesgyarmati kultúrszférába. Nem mellesleg, az Oroszlánvadászat az Olimpia bárban című dolgozatot ő jegyzi, ő dirigálja, mi több ő viszi az egyik prímet (is)… és még a hasa is majdnem kockás (is).
A füzesgyarmati székhelyű társulat régi-új előadással rukkol elő 2017. április 22-én 19.00 órától az új Közösségi Központban.
Békéscsabán és Füzesgyarmat külterületén helyszíneltek tegnap a rendőrök - derült ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.
3 éve működik sikeresen az Egészségkör- klub Füzesgyarmaton.
Mint ahogy az már megszokott, ebben az évben is csatlakozott Füzesgyarmat az immár XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez.
A Csánki Dezső Helytörténeti Egyesület február 23-án tartotta Közgyűlését.
Néhány érv, hogy felkeresse a „Sárrét Gyöngye” gyógyvizet.
A Füzesgyarmati Mazsorett Együttes Csillagfürt csoportja, a második szakmai megmérettetésén is remekül szerepelt.
Jön a tigris, jön a tigris – hallatszott mindenfelől. Először csak halkan, majd egyre hangosabban. Vér nem folyt. Könnyek igen. Ezek azonban az öröm könnyei voltak, és azok, amelyek nevetés közben szöknek az ember szemébe. Hiába tigris, hétfejű sárkány, jércéket felfaló róka, a Csökmői Tücsökzenekar évadzáró koncertje a szórakozásról szólt, főként úgy, hogy a 10 éves zenekar vendége a Kossuth-díjas Gryllus Vilmos volt. (Kincses Zoltán írása.)
A régi latin közmondást így lehetne a füzesgyarmati Vida Balázs teljesítményeire ráigazítani, ugyanis Balázs junior korosztályban jött és győzött, minden létező trófeát begyűjtött, és már felnőtt korosztályban is megmutatta oroszlánkörmeit. Hogy mennyire? Az alábbiakban kiderül.
Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!

Étel ital
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!
Nyerjen! 9.700 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!

Szerszám
Nyerjen Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!

Számítástechnika