Füzesgyarmat hírei
A Békéscsabai Előre látja vendégül a tavasszal nagyon gyengén szereplő Orosházát. Mindkét csapatnak jól jönne a három pont, így kiélezett rangadóra lehet számítani. A Gyula idegenben lép pályára, a második Monor otthonában játszanak majd szombaton.
A sarretlife.hu szerkesztősége komolyan gondolja, hogy Bors és Füzesgyarmat térségének összefogásra van szüksége. Szakítva a hagyományokkal nem csak önképzésre fordítottak a határon átnyúló kommunikáció kiépítése a Körös- Sárréten, valamint Bors térségében című projektjük költségvetéséből, hanem meghirdettek egy mindenki számára nyitott média workshopot március 25. és 28. között.
Beharangozók - A bajnoki címről dönthet a méhkeréki ütközet, míg a Füzesgyarmat egy orosházi győzelemmel stabilizálná a negyedik helyét. A Körösladány még egyszer sem nyert Csanádapácán, a Lőkösháza pedig a Battonyát látja vendégül.
Meglepetésre öt gólt kapott a Mezőkovácsháza, míg a Rákóczi a hosszabbításban nyerte meg a meccset. A Füzesgyarmat győzelme is csak a hajrában vált biztossá!
2013. április 27-én Országos Twirling Bajnokság döntőjének Füzesgyarmat városa adott otthont.
A DAOP 3.1.2/A-11-2011-0002 sz. „BRINGASULI” elnevezésű pályázat keretében 2012/13. tanévben a füzesgyarmati általános iskola 3-tól 6-ig évfolyamos tanulói számára elméleti és gyakorlati KRESZ oktatást tartottak.
Beharangozók – Szerdán ismét nyolc mérkőzés pótolnak, ebből hetet a Megye I-ben. A négy legjobbnak vélt találkozóról bővebben írtunk. Szomszédvári rangadót játszik a Gyomaendrőd, a Mezőhegyes idegenben próbál meg nyerni holnap. Szeghalmon kiesési derbit játszik a Békéscsabai MÁV, akik jelenleg a kieső helyen vannak.
A 2011 és 2012-ben született gyermekek tiszteletére kilencvenhét magyar kőris és nagylevelű hárs ültetésére került sor május 3-án Füzesgyarmaton.
A Megye II. osztály hat pontos mérkőzését a Körösladány nyerte meg, így a tabellán növelték előnyüket. A Vésztő is nyerni tudott vendéglátóként, míg a Jamina egy pontot szerzett a Rákóczi Vasas ellen. A dobogós Csabacsűd győzelme nem forgott veszélyben Mezőhegyesen.
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital