Füzesgyarmat hírei
A Gyula és az Orosháza is otthon tartotta a három pontot, míg a Körösladány és a Dévaványa is nyerni tudott saját maga rangadóján. A Szeghalom megszórta a Mezőberényt, szoros meccsen a Szarvas és a Szabadkígyós is nyert. Hazai pályán vérzett el a Battonya és a Csanádapáca.
Nehéz meccs elé néz Gyirmóton az Előre, a mester több helyen is változtatott a kezdőben. Az NB III-as Orosháza és Gyula otthon játszik, utóbbinak könnyű dolga lesz, csak nehogy félvállról vegyék a játékosok a találkozót!
Beharangozók - Talán az egész idény legjobb meccse következik Méhkeréken, hiszen a listavezető Kondoros utazik az előző szezon bajnokához. Körösladányban Sárréti rangadót rendeznek ismét, míg a Szarvas megszerezné első hazai győzelmét a Gyomaendrőd ellen. A második vonalban folytatná a jó szereplést a Dévaványa és a Mezőkovácsháza.
2013. október 6-án, mint minden évben ismét megemlékeznek az aradi tizenhármakról Füzesgyarmaton.
Beszámolók - A Szabadkígyós a hosszabbításban vesztett két pontot, míg a Gyomaendrőd már az első félidőben lemosta a pályáról a Szeghalmot. A Jamina hátrányból fordított, a Mezőkovácsháza pedig sima meccsen nyerte meg a Megye II-es rangadót. Győzött a Battonya is idegenben, két pontot Gádoroson hagyott a Csanádapáca.
A Körös-Sárrét Turizmusáért Egyesület szorosan együttműködve a Tourinform Körös-Sárrét irodával folyamatosan erősíti a térség turisztikai szolgáltatói közötti párbeszédet, a kapcsolat- és hálózatépítést.
Beharangozók - A tavaszi elsőt és másodikat már legyőzte a Szabadkígyós, így most a Rákóczi Vasast hazai környezetben lepné meg az újonc csapat. Gyomaendrődön a Szeghalom próbál szerencsét, bár eddig még senki sem nyert Gyomán. A Füzesgyarmat négy döntetlen után újra győzni szeretne, míg a Megye II-ben a Békés hatalmas rangadóra készül a Mezőkovácsháza ellen. Kiesési derbit játszanak Gádoroson, viszont Újkígyóson a középmezőnybe kerülés lesz a tét.
Beszámolók - Szarvason egy góllal nyert a Kondoros, így tovább tartja a csapat a veretlenségét. A Szeghalom és a Körösladány három ponttal gyarapodott, míg a Füzesgyarmat egy egységet elhozott Orosházáról. Az Elek hazai pályán győzte le a Lőkösházát, a Battonya pedig emberhátrányban győzött!
Szarvason is győzött a Kondoros, újabb döntetlent ért el a Füzesgyarmat, míg a Szeghalom kettős emberelőnyben is csak egyetlen góllal verte a Nagyszénást. Meggyőző sikert aratott a Körösladány hazai pályán, hengerelt a Vésztő és a Dévaványa is a második osztályban!
Sopronban sem lesz egyszerű dolga az Előrének, de amíg nem győznek, addig hátrafelé csúszik a csapat a tabellán. A Gyulának és az Orosházának pedig elvárás lesz a győzelem az NB III-ban!
Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben

Kultúra
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség