Füzesgyarmat hírei
Mozgalmas napja volt június 28-án Füzesgyarmatnak. A Dél-Alföldi Regionális Operatív program keretén belül nyert pályázat segítségével felújításra és kibővítésre került Füzesgyarmat kerékpárút-hálózata.
2013. július 1 és 5 között immár 5. alkalommal került megrendezésre az Úszótábor Füzesgyarmaton a Kastélypark Fürdőben.
Rendezvények, információk, programok - minden, amely érdekes.
Újkígyóson nyert magabiztosan a Gádoros, ezzel benn is maradtak. Bucsán gólokból és piros lapból is sok volt, a Körösladány 100%-osan hozta le a szezont!
Beharangozók – Az osztályozó első mérkőzését Méhkeréken rendezik. A Gyulának nem lesz egyszerű dolga a Megye I-es bajnok ellen, kérdés, hogy mennyire látszik meg majd az osztálykülönbség. A Mezőkovácsháza a Szabadkígyós elleni meccsel búcsúzik a bajnokságtól, míg Lőkösházán a Körösladány vendégszerepel majd. A Csanádapáca is szépen zárná a tavaszt, de a Békésszentandrás otthonában nincs garancia semmire!
A rangadón 4 - 1-re győzött a méhkeréki csapat, így a bajnoki serleget ők vehették át tegnap. A Jamina - Tótkomlós meccs is tartogatott fordulatokat magában, az idei év gólkirálya a Jaminában futballozó Nyúl G. lett. Körösladányban minden forduló külön ünnepség.
A fürdővárosi csapat még odaérhet a második helyre, ami biztos bennmaradást jelentene, míg az Orosháza utolsó NB II-es mérkőzését játssza szombaton.
Beharangozók – A Megye I-ben az utolsó forduló következik. A Méhkerék – Csabacsűd mérkőzés dönti el, hogy ki lesz a bajnok, míg a kiesés ellen küzdő csapatok között is nagy lesz a harc. A Megye II-ben még csak az utolsó előtti fordulót rendezik, de ott is eldőlhet, hogy a Magyarbánhegyes mellett ki fog még kiesni. Körösladányban hétvégén adják át a bajnok csapatnak járó serleget!
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen 10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!

Szolgáltatás
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség