Füzesgyarmat hírei
Beharangozók - A kiesés ellen menekül a Gyomaendrőd és a Tótkomlós, így fontos pontokért harcolnak majd a csapatok. A Füzesgyarmat összecsapása is jónak ígérkezik, míg a II. osztályban a Bucsa visszavágna az őszi vereségért a Vésztőnek!
Az ENSZ illetékes bizottsága május 15-ét a Nemzetközi Családnap ünnepének jelölte ki. A felhíváshoz Magyarország is csatlakozott. Ennek szellemében ismét megrendezésre került Füzesgyarmaton a Margaréta Családos Egyesület szervezésében a Családnap.
Beszámolók - A Rákóczi Vasas hazai pályán küzdött meg a Füzesgyarmattal és egy góllal jobbnak bizonyultak. A Körösladány idegenben nyert a Csanádapáca ellen, míg a Lőkösháza otthon tartotta a három pontot! A Méhkerék legyőzte a nagy rivális Szarvast, így újabb lépést tettek a bajnokság megnyerése felé!
Idegenben győzött a Gyulai Termál, míg a Rákóczi hazai pályán gyűrte le a Füzesgyarmatot. A Dévaványa egy pontot szerzett a Kondoros ellen, míg a Megye II-es dobogósok hozták a kötelezőt.
A Békéscsabai Előre látja vendégül a tavasszal nagyon gyengén szereplő Orosházát. Mindkét csapatnak jól jönne a három pont, így kiélezett rangadóra lehet számítani. A Gyula idegenben lép pályára, a második Monor otthonában játszanak majd szombaton.
A sarretlife.hu szerkesztősége komolyan gondolja, hogy Bors és Füzesgyarmat térségének összefogásra van szüksége. Szakítva a hagyományokkal nem csak önképzésre fordítottak a határon átnyúló kommunikáció kiépítése a Körös- Sárréten, valamint Bors térségében című projektjük költségvetéséből, hanem meghirdettek egy mindenki számára nyitott média workshopot március 25. és 28. között.
Beharangozók - A bajnoki címről dönthet a méhkeréki ütközet, míg a Füzesgyarmat egy orosházi győzelemmel stabilizálná a negyedik helyét. A Körösladány még egyszer sem nyert Csanádapácán, a Lőkösháza pedig a Battonyát látja vendégül.
Meglepetésre öt gólt kapott a Mezőkovácsháza, míg a Rákóczi a hosszabbításban nyerte meg a meccset. A Füzesgyarmat győzelme is csak a hajrában vált biztossá!
2013. április 27-én Országos Twirling Bajnokság döntőjének Füzesgyarmat városa adott otthont.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital