Füzesgyarmat hírei
Beharangozók - A bajnoki címről dönthet a méhkeréki ütközet, míg a Füzesgyarmat egy orosházi győzelemmel stabilizálná a negyedik helyét. A Körösladány még egyszer sem nyert Csanádapácán, a Lőkösháza pedig a Battonyát látja vendégül.
Meglepetésre öt gólt kapott a Mezőkovácsháza, míg a Rákóczi a hosszabbításban nyerte meg a meccset. A Füzesgyarmat győzelme is csak a hajrában vált biztossá!
2013. április 27-én Országos Twirling Bajnokság döntőjének Füzesgyarmat városa adott otthont.
A DAOP 3.1.2/A-11-2011-0002 sz. „BRINGASULI” elnevezésű pályázat keretében 2012/13. tanévben a füzesgyarmati általános iskola 3-tól 6-ig évfolyamos tanulói számára elméleti és gyakorlati KRESZ oktatást tartottak.
Beharangozók – Szerdán ismét nyolc mérkőzés pótolnak, ebből hetet a Megye I-ben. A négy legjobbnak vélt találkozóról bővebben írtunk. Szomszédvári rangadót játszik a Gyomaendrőd, a Mezőhegyes idegenben próbál meg nyerni holnap. Szeghalmon kiesési derbit játszik a Békéscsabai MÁV, akik jelenleg a kieső helyen vannak.
A 2011 és 2012-ben született gyermekek tiszteletére kilencvenhét magyar kőris és nagylevelű hárs ültetésére került sor május 3-án Füzesgyarmaton.
A Megye II. osztály hat pontos mérkőzését a Körösladány nyerte meg, így a tabellán növelték előnyüket. A Vésztő is nyerni tudott vendéglátóként, míg a Jamina egy pontot szerzett a Rákóczi Vasas ellen. A dobogós Csabacsűd győzelme nem forgott veszélyben Mezőhegyesen.
Legyőzte riválisát a Körösladány, hosszú idő után nyert a Füzesgyarmat is. A Kétegyháza meglepetésre győzni tudott az Újkígyós otthonában!
Balmazújvárosban lép pályára az Előre, ahol nem lesz egyszerű dolga a csapatnak. Az Orosházának most már nem fér bele újabb vereség, hazai pályán kellene győzniük a Nyíregyháza ellen. A Gyula otthon fogadja az utolsó előtti Makót!
Beharangozók – A Jamina nyerni szeretne hétvégén, hogy nyugodtabb legyen a csapat körül a légkör, míg a Mezőhegyes szeretne szoros meccsen legalább egy pontot szerezni. A Megye II-ben csúcsrangadó következik, a Körösladány fogadja a Szabadkígyóst! A Vésztőnek sem lesz könnyű dolga, a nyolc mérkőzés óta veretlen Csanádapácát látják vendégül.
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.299 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital