Füzesgyarmat hírei
Mivel kikapott a Szabadkígyós, így a Körösladány bajnok lett győzelmével. A Békésszentandrás is megnyerte a rangadót, míg a Battonya otthon tartotta a három pontot. A Gádoros elmozdult a kieső helyről. Idegenben okozott meglepetést a Kondoros!
Beharangozók - A Szarvas otthonában lép pályára a Kondoros, ahol inkább a hazai gárda lesz az esélyesebb. A Csabacsűd a Füzesgyarmat ellen nyerne, míg a Vésztő hazai pályán vágna vissza az őszi vereségért a Békésszentandrásnak. A szabadkígyósi csapatnak nem lesz nehéz dolga, de nehogy megviccelje őket a Csanádapáca.
Az Előre a Debrecen II. csapatát nem tudta legyőzni, pedig ellenfelük az utolsó helyen állt a forduló előtt. Az Orosháza meglepetésre sima győzelmet ért el a Vasas ellen, míg a Gyula pontot vesztett a Tisza Volán ellen.
Nehezen, de győzött a Csabacsűd, megizzadt a Körösladány is hazai pályán. A Vésztő magabiztosan nyert, míg a Békésszentandrás botlása akár a feljutásba is kerülhet. Eredményeink folyamatosan frissülnek!
A Gyula és az Orosháza otthon játszik, míg a Békéscsaba az utolsó DVSC-DEAC pályáján lép majd fűre szombaton. A békéscsabai csapatnak kötelező a győzelem, míg az Orosháza, ha most sem tud nyerni, akkor közel kerülhet a kieséshez. A Gyula újabb lépést tehet a dobogó felé.
Beharangozók - A kiesés ellen menekül a Gyomaendrőd és a Tótkomlós, így fontos pontokért harcolnak majd a csapatok. A Füzesgyarmat összecsapása is jónak ígérkezik, míg a II. osztályban a Bucsa visszavágna az őszi vereségért a Vésztőnek!
Az ENSZ illetékes bizottsága május 15-ét a Nemzetközi Családnap ünnepének jelölte ki. A felhíváshoz Magyarország is csatlakozott. Ennek szellemében ismét megrendezésre került Füzesgyarmaton a Margaréta Családos Egyesület szervezésében a Családnap.
Beszámolók - A Rákóczi Vasas hazai pályán küzdött meg a Füzesgyarmattal és egy góllal jobbnak bizonyultak. A Körösladány idegenben nyert a Csanádapáca ellen, míg a Lőkösháza otthon tartotta a három pontot! A Méhkerék legyőzte a nagy rivális Szarvast, így újabb lépést tettek a bajnokság megnyerése felé!
Idegenben győzött a Gyulai Termál, míg a Rákóczi hazai pályán gyűrte le a Füzesgyarmatot. A Dévaványa egy pontot szerzett a Kondoros ellen, míg a Megye II-es dobogósok hozták a kötelezőt.
A Békéscsabai Előre látja vendégül a tavasszal nagyon gyengén szereplő Orosházát. Mindkét csapatnak jól jönne a három pont, így kiélezett rangadóra lehet számítani. A Gyula idegenben lép pályára, a második Monor otthonában játszanak majd szombaton.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség