Füzesgyarmat hírei
2013. április 27-én Országos Twirling Bajnokság döntőjének Füzesgyarmat városa adott otthont.
A DAOP 3.1.2/A-11-2011-0002 sz. „BRINGASULI” elnevezésű pályázat keretében 2012/13. tanévben a füzesgyarmati általános iskola 3-tól 6-ig évfolyamos tanulói számára elméleti és gyakorlati KRESZ oktatást tartottak.
Beharangozók – Szerdán ismét nyolc mérkőzés pótolnak, ebből hetet a Megye I-ben. A négy legjobbnak vélt találkozóról bővebben írtunk. Szomszédvári rangadót játszik a Gyomaendrőd, a Mezőhegyes idegenben próbál meg nyerni holnap. Szeghalmon kiesési derbit játszik a Békéscsabai MÁV, akik jelenleg a kieső helyen vannak.
A 2011 és 2012-ben született gyermekek tiszteletére kilencvenhét magyar kőris és nagylevelű hárs ültetésére került sor május 3-án Füzesgyarmaton.
A Megye II. osztály hat pontos mérkőzését a Körösladány nyerte meg, így a tabellán növelték előnyüket. A Vésztő is nyerni tudott vendéglátóként, míg a Jamina egy pontot szerzett a Rákóczi Vasas ellen. A dobogós Csabacsűd győzelme nem forgott veszélyben Mezőhegyesen.
Legyőzte riválisát a Körösladány, hosszú idő után nyert a Füzesgyarmat is. A Kétegyháza meglepetésre győzni tudott az Újkígyós otthonában!
Balmazújvárosban lép pályára az Előre, ahol nem lesz egyszerű dolga a csapatnak. Az Orosházának most már nem fér bele újabb vereség, hazai pályán kellene győzniük a Nyíregyháza ellen. A Gyula otthon fogadja az utolsó előtti Makót!
Beharangozók – A Jamina nyerni szeretne hétvégén, hogy nyugodtabb legyen a csapat körül a légkör, míg a Mezőhegyes szeretne szoros meccsen legalább egy pontot szerezni. A Megye II-ben csúcsrangadó következik, a Körösladány fogadja a Szabadkígyóst! A Vésztőnek sem lesz könnyű dolga, a nyolc mérkőzés óta veretlen Csanádapácát látják vendégül.
Nem nyugszik prof. dr. Ángyán József fideszes országgyűlési képviselő, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) volt, részben személyes sértettség miatt lemondott parlamenti államtitkára, holott valószínűleg tisztában van azzal, hogy tevékenységével a már gőzerővel kampányoló ellenzék malmára hajtja a vizet. Voltaképpen azokat a szocialistákat segíti, akik a kormányzásuk idején, a Gyurcsány-Bajnai-korszakban (2004–2010) hatalmas, ezer hektár feletti, sőt több ezer hektáros termőföldterületeket adtak bérbe a nómenklatúrájuk részére.
Megyei beszámolók - Hat gólt rúgott a Kondoros a Mezőhegyesnek, így volt okuk az ünneplésre tegnap. A Szarvas és a Körösladány is győzni tudott szerdán, míg a Köröstarcsa megszerezte tavaszi első győzelmét Csorváson!
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »