Füzesgyarmat hírei
Az elmúlt években már sikerült több olyan fiatalt bemutatnom a helyi újságunkban, akik már korábban elkerültek városunkból, az élet más helyszínre sodorta őket.
Szent Flórián, a tűzoltók védőszentje előtt tisztelegve, ünnepi tűzoltó állománygyűlés volt Békéscsabán a Csaba Parkban.
Május 19-én térségünkbe érkezett a Vajtó Produkciós iroda, akik filmet forgattak térségünk turisztikai lehetőségeiről.
Az idei évben is megrendezésre kerül Füzesgyarmat Város Önkormányzata szervezésében, a település legnagyobb két napos szabadtéri rendezvénye a Füzes Fesztivál. Ahogy az eddigi években, úgy az idén is igyekeztek a szervezők minden korosztálynak szóló programokat szervezni, mellyel maradandó élményeket szerezhetnek a fesztiválra ellátogató valamennyi érdeklődő számára.
2017. május 21-én a Füzesgyarmati Hagyományőrző Egyesület Népdalköre is fellépett a XXIII. Abasári Katona- és Bordalfesztiválon.
A Füzesgyarmati Nők Egyesülete április 8-án tartotta Húsvétváró Családi Napját.
2017. április 29-én rendezte meg Gyömrő városa a Magyar Twirling Szövetséggel közösen az országos verseny második fordulóját.
Füzesgyarmaton 7. alkalommal került megrendezésre a „Margaréta Családnap” 2017. május 20-án a Margaréta Családos Egyesület szervezésében. Fontosnak tartjuk, hogy legyen egy nap, amikor a családok közösen ünnepelnek. Fontosnak tartjuk emlékeztetni arra mindenkit, hogy a család érték, erő és biztonság! Célunk az, hogy közösen mutassuk meg azokat a pozitív értékeket, melyet a családok képviselnek: örömeinket, gyermekeinket, és azt, hogy CSALÁDBAN ÉLNI JÓ!
Nem lett meg a száz gól, de így is hiányérzet nélkül zárhatta a füzesgyarmati labdarúgó csapat a bajnokságot, hiszen már két fordulóval a végső összecsapás előtt eldőlt, hogy megnyeri azt. Erre már csak ráadás volt, hogy könnyed játékkal, három góllal legyőzte a zárófordulóban a Szarvas együttesét.
Csapatok figyelem! Nyerjetek sporthálót a sporthálógyártó.hul-tól! Csak játszanotok kell, és ha ügyesek vagytok, akkor a füzesgyarmati cég behálózza a focikaputokat!
Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Nyerjen a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!

Egészség
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség