Gyomaendrőd hírei
Méltóságteljes, szép ünnepség keretén belül emlékezett meg Gyomaendrőd az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójáról.
A rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy férfit, akitől kábítószergyanús anyagot foglaltak le, és a gyanú szerint korábban több embernek adott el kábítószert.
A 30 fokos őszi nyárban először azt kívántam, bár inkább fagyizó lenne megyejárásunk utolsó állomása, de nem bántam meg: életem első nem sajtos-tejfölös lángosa bőségesen kárpótolt.
A turkálásnak sajátos feelingje van. Van, aki ódzkodik tőle és van, aki függő. Van, aki célirányosan keres, van, aki az élvezetért. És akkor sem csalódott, ha adott esetben üres kézzel távozik. Majd legközelebb.
Három NBI-es kosaras edzett épp a BSZSK játékosai közül a gyomaendrődi OxygenGym-ben, amikor odaértünk. Mielőtt Szarka Róbert tulajdonos-edzővel elkezdtük a beszélgetést, odasúgtam Bencsik Ádám kollégámnak, hogy ne spóroljon a kattintásokkal.
Amikor körülnéztem Róza Vendel irodájában, Gombóc Artúr ugrott be. Mert volt itt kerek doboz, szögletes doboz, hosszú doboz, rövid doboz, lapos doboz, lyukas doboz, barna doboz, színes doboz, kis doboz, nagy doboz. Mindegyik egyedi, mindegyik különleges.
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen 3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!
Nyerjen! 59.900 Ft értékben!

3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!

Szabadidő