Gyomaendrőd hírei
Nem kezdődött problémamentesen a július hónap Gyomaendrődön. Az elsején lezúduló "égi áldás" és az orkánerejű szél, bizony átszabta a város arculatát.
Tavaly a gyomaendrődi református templomban bűvölte el a hallgatókat, idén a Katona József Művelődési Központban aratott osztatlan sikert. Horgas Eszter világhírű fuvolaművészről van szó, aki most egy kvartett élén adta elő komolyzenei produkcióját.
A Körös Kajak SE versenyzői aktuális megmérettetésként jún. 26-28-án az Országos Diákolimpián versenyeztek Sukorón, a Velencei-tónál. Minden versenyző döntős volt - sokan több versenyszámban is - és igen szép számmal felállhattak Gyomaendrőd képviselői a dobogóra is.
A Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda vezetőjének a megbízatása 2009. augusztus 15-én lejár, ezért Gyomaendrőd Önkormányzata pályázatot írt ki a tisztség betöltésére.
Bükön került megrendezésre a IX. Magyar Mazsorett Bajnokság. A gyomaendrődi Színfolt Mazsorett Csoport senior korosztályban versenyzett és ha már ott voltak, nem is tértek haza üres kézzel.
A Hőtechnikai és Gépipari Kft. finomplazma lemezmegmunkáló központtal bővítette gépparkját. A legmodernebb technológiát jelentő gép, illetve a hozzá kapcsolódó infrastruktúrális beruházás az „Új Magyarország Fejlesztési Terv" keretein belül valósult meg. A projekt teljes költsége közel 40 millió forint volt, amihez az állam 13 millió 400 ezer forinttal járult hozzá, azaz vissza nem térítendő támogatás formájában kapta a kazángyártó üzem.
Szerető József Rózsahegyis ötödikes is tagja volt annak a magyar sportdelegációnak, amely Varsóba utazott a IV. Nemzetközi Gyermek Atlétikai Versenyre.
A város női kézilabdacsapata az 5. helyen végzett a 2008/09-es Megyei I. osztályú bajnokságban. A Lakatos Tibor irányította csapat, csupán két pont hátránnyal végzett a még feljutást érő második helytől.
Szerencsére személyi sérülés nem történt, de a motornak alapos ráncfelvarráson kell átesnie. A balesetről Albert István, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese tájékoztatta a hír6 olvasóit.
Felújítási munkák miatt kedden lezárták a Hármas-Körös hídját Gyomaendrődnél. A forgalmat pontonhídra terelik a munkálatok idejére, súlykorlátozás nincs. A hídnál jelzőlámpa lassítja a forgalmat, torlódásokra lehet számítani.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital