Gyomaendrőd hírei
Szombaton ismét hazai pályán játszott labdarúgó csapatunk, amely nem hagyta cserben népes szurkolóit. A Bcs.-Jamina elleni mérkőzésen végig a Gyomaendrődi FC irányított.
Holtan találták meg a Körös egyik holtágában, Gyomaendrőd közelében pénteken azt a horgászt, aki még a múlt héten szombaton tűnt el a vízben.
A program megvalósítását a helyi Munkaügyi Központ Gyomaendrődi Kirendeltségével, a helyi általános és középiskolák, a Térségi Humánsegítő Szolgálat, valamint egyéb civil szervezetek együttműködésével valósítja meg a települési CKÖ.
Minden eddiginél több látogatót vonzott a XI. Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál. A Gyomaendrődön már hagyományosnak mondható május eleji rendezvény két napon keresztül várta az érdeklődőket.
Még nem dőlt el, hogy ki vezetheti június 1-től a gyomaendrődi Liget- és Gyógyfürdőt. A város képviselő-testülete érvényesnek ítélte a pályázatot, ezzel egyidejűleg eredménytelennek nyilvánította azt.
A gyomaendrődi futballcsapat ismét a hajrában győzött, ezúttal vendégként. A mezőkovácsháziak szépségdíjas gólt szereztek, de a három pont a miénk lett.
Nemrégiben a városi futballcsapat 5-1-es vereséget szenvedett Szarvason. Itt volt az idő a revansra, hiszen női kéziseink éppen a Szarvasi NKK-t fogadták a Megyei I. osztályban. A lányok eleget is tettek a kérésnek és meggyőző fölénnyel nyerték a találkozót.
Jutott pénz akadálymentesítésre, útfelújításra is. A következő lépcsőfok a fogyatékkal élők nappali ellátásának a javítása lehet, új épület és modernebb felszerelés várható a még folyamatban lévő pályázat kapcsán.
Nemzetközi Sajt és Túrófesztivál: Színes programokkal, gasztronómiai kóstolókkal (sajt, méz, bor), neves fellépőkkel, vásárosok, forgósok jelenlétével színesítik a fesztivál hangulatát.
Egész május hónapban lehet igényelni a beiskolázási támogatást. Figyelem, az összeget csak tanszer, tankönyv vásárlására lehet fordítani!
Nyerjen akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 879 Ft értékben!

akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital