Gyomaendrőd hírei
A gyomaendrődi futballcsapat ismét a hajrában győzött, ezúttal vendégként. A mezőkovácsháziak szépségdíjas gólt szereztek, de a három pont a miénk lett.
Nemrégiben a városi futballcsapat 5-1-es vereséget szenvedett Szarvason. Itt volt az idő a revansra, hiszen női kéziseink éppen a Szarvasi NKK-t fogadták a Megyei I. osztályban. A lányok eleget is tettek a kérésnek és meggyőző fölénnyel nyerték a találkozót.
Jutott pénz akadálymentesítésre, útfelújításra is. A következő lépcsőfok a fogyatékkal élők nappali ellátásának a javítása lehet, új épület és modernebb felszerelés várható a még folyamatban lévő pályázat kapcsán.
Nemzetközi Sajt és Túrófesztivál: Színes programokkal, gasztronómiai kóstolókkal (sajt, méz, bor), neves fellépőkkel, vásárosok, forgósok jelenlétével színesítik a fesztivál hangulatát.
Egész május hónapban lehet igényelni a beiskolázási támogatást. Figyelem, az összeget csak tanszer, tankönyv vásárlására lehet fordítani!
A játékgépek jól "tejeltek", igaz nem legális módszerekkel jutottak a tartalmához.
Fordulatos mérkőzésen nyert a Gyomaendrőd FC. Kétszer is hátrányban voltak futballistáink, de sikerült megfordítani a mérkőzést és begyűjteni a három pontot.
A különböző szaklapok újságírói és a meghívottak két napig élvezhették Gyomaendrőd vendégszeretetét. A város egy szokványosnak nem mondható sajtótájékoztató keretében indította útjára az idei turistaszezont.  
Április 20-ig kell bevallani és befizetni a február 1-én hatályba lépett vagyoni tipusú cégautóadót. Az adót a cégek tulajdonában lévő autók után mindenképpen meg kell fizetni, magánembereknél pedig azoknak, akik költséget számolnak el az autó után.
Péntek délután sok-sok kíváncsi szempár meredt az égre. A házakból kimentek az utcára az emberek, a boltban egymás fülébe sugdosták a fiatalok (mintha titkolni kellene): Nézzük meg a szivárványt!
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség