Gyomaendrőd hírei
Nemzetközi Sajt és Túrófesztivál: Színes programokkal, gasztronómiai kóstolókkal (sajt, méz, bor), neves fellépőkkel, vásárosok, forgósok jelenlétével színesítik a fesztivál hangulatát.
Egész május hónapban lehet igényelni a beiskolázási támogatást. Figyelem, az összeget csak tanszer, tankönyv vásárlására lehet fordítani!
A játékgépek jól "tejeltek", igaz nem legális módszerekkel jutottak a tartalmához.
Fordulatos mérkőzésen nyert a Gyomaendrőd FC. Kétszer is hátrányban voltak futballistáink, de sikerült megfordítani a mérkőzést és begyűjteni a három pontot.
A különböző szaklapok újságírói és a meghívottak két napig élvezhették Gyomaendrőd vendégszeretetét. A város egy szokványosnak nem mondható sajtótájékoztató keretében indította útjára az idei turistaszezont.  
Április 20-ig kell bevallani és befizetni a február 1-én hatályba lépett vagyoni tipusú cégautóadót. Az adót a cégek tulajdonában lévő autók után mindenképpen meg kell fizetni, magánembereknél pedig azoknak, akik költséget számolnak el az autó után.
Péntek délután sok-sok kíváncsi szempár meredt az égre. A házakból kimentek az utcára az emberek, a boltban egymás fülébe sugdosták a fiatalok (mintha titkolni kellene): Nézzük meg a szivárványt!
Nem volt túl biztonságos az elmúlt nap(ok)ban biciklire pattanni - tudta meg szerkesztőségünk Albert István sajtóreferenstől. A megye több településén is történt kerékpáros baleset, a listán Gyomaendrőd is szerepelt.
A Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség rajzpályázatot hirdet meg általános iskolás gyerekek számára, amelynek fődíjaként a szerencsés nyertes közös fotót készíthet kedvenc Milan-játékosával, sőt az egész osztályát magával viheti a Magyar Ligaválogatott - AC Milan mérkőzésre!
Futballcsapatunk négy gólos vereséggel távozott Szarvasról. A hazaiak már az első félidőben eldöntötték a találkozót.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital