Gyomaendrőd hírei
Egész május hónapban lehet igényelni a beiskolázási támogatást. Figyelem, az összeget csak tanszer, tankönyv vásárlására lehet fordítani!
A játékgépek jól "tejeltek", igaz nem legális módszerekkel jutottak a tartalmához.
Fordulatos mérkőzésen nyert a Gyomaendrőd FC. Kétszer is hátrányban voltak futballistáink, de sikerült megfordítani a mérkőzést és begyűjteni a három pontot.
A különböző szaklapok újságírói és a meghívottak két napig élvezhették Gyomaendrőd vendégszeretetét. A város egy szokványosnak nem mondható sajtótájékoztató keretében indította útjára az idei turistaszezont.  
Április 20-ig kell bevallani és befizetni a február 1-én hatályba lépett vagyoni tipusú cégautóadót. Az adót a cégek tulajdonában lévő autók után mindenképpen meg kell fizetni, magánembereknél pedig azoknak, akik költséget számolnak el az autó után.
Péntek délután sok-sok kíváncsi szempár meredt az égre. A házakból kimentek az utcára az emberek, a boltban egymás fülébe sugdosták a fiatalok (mintha titkolni kellene): Nézzük meg a szivárványt!
Nem volt túl biztonságos az elmúlt nap(ok)ban biciklire pattanni - tudta meg szerkesztőségünk Albert István sajtóreferenstől. A megye több településén is történt kerékpáros baleset, a listán Gyomaendrőd is szerepelt.
A Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség rajzpályázatot hirdet meg általános iskolás gyerekek számára, amelynek fődíjaként a szerencsés nyertes közös fotót készíthet kedvenc Milan-játékosával, sőt az egész osztályát magával viheti a Magyar Ligaválogatott - AC Milan mérkőzésre!
Futballcsapatunk négy gólos vereséggel távozott Szarvasról. A hazaiak már az első félidőben eldöntötték a találkozót.
A város egy új turisztikai-környezetvédelmi stratégiát dolgozott ki a gazdasági válság káros hatásainak az elkerülésére. Ezt szeretnék megismertetni szélesebb körben, ezért neves szaklapok újságíróit hívták meg április 16-17-re, hogy bepillantsanak Gyomaendrőd életébe.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó