Gyomaendrőd hírei
Péntek délután sok-sok kíváncsi szempár meredt az égre. A házakból kimentek az utcára az emberek, a boltban egymás fülébe sugdosták a fiatalok (mintha titkolni kellene): Nézzük meg a szivárványt!
Nem volt túl biztonságos az elmúlt nap(ok)ban biciklire pattanni - tudta meg szerkesztőségünk Albert István sajtóreferenstől. A megye több településén is történt kerékpáros baleset, a listán Gyomaendrőd is szerepelt.
A Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség rajzpályázatot hirdet meg általános iskolás gyerekek számára, amelynek fődíjaként a szerencsés nyertes közös fotót készíthet kedvenc Milan-játékosával, sőt az egész osztályát magával viheti a Magyar Ligaválogatott - AC Milan mérkőzésre!
Futballcsapatunk négy gólos vereséggel távozott Szarvasról. A hazaiak már az első félidőben eldöntötték a találkozót.
A város egy új turisztikai-környezetvédelmi stratégiát dolgozott ki a gazdasági válság káros hatásainak az elkerülésére. Ezt szeretnék megismertetni szélesebb körben, ezért neves szaklapok újságíróit hívták meg április 16-17-re, hogy bepillantsanak Gyomaendrőd életébe.
A tervezettől eltérően az idén még sem kell a pénztárcájukba nyúlni a segédmotorral rendelkezőknek.
2009. április 8-tól országos tűzgyújtási tilalom van érvényben!Az utóbbi időben a csapadékmentes időjárás, valamint az emberi gondatlanság következtében jelentősen megnőtt az avar, parlag, nádas és az erdőtüzek száma.
Gyomaendrődöt elkerülték a rendőrségi hírek.
Minden jegy elkelt a Depeche Mode június 23-i budapesti koncertjére - tájékoztatta a Független Hírügynökséget hétfőn Márkus Éva, a koncertet szervező Live Nation Hungary marketing igazgatója. A brit zenekar lemezbemutató koncertturnéja keretében mutatja be új albumát a Puskás Ferenc Stadionban. A belépőket október végén kezdték el árusítani, és a koncert előtt 3 hónappal az összes jegy gazdára talált, így 34 ezren kísérhetik figyelemmel a Depeche Mode budapesti koncertjét.
A tavalyi erfurti szakácsolimpián nagyszerű sikereket elért Békés Megyei Gasztronómiai Team a "sógoroknál" tréningezett. A gyomaendrődieket Tímár Albin, Tímár Attila és Tímár András képviselte.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft