Gyomaendrőd hírei
A város egy új turisztikai-környezetvédelmi stratégiát dolgozott ki a gazdasági válság káros hatásainak az elkerülésére. Ezt szeretnék megismertetni szélesebb körben, ezért neves szaklapok újságíróit hívták meg április 16-17-re, hogy bepillantsanak Gyomaendrőd életébe.
A tervezettől eltérően az idén még sem kell a pénztárcájukba nyúlni a segédmotorral rendelkezőknek.
2009. április 8-tól országos tűzgyújtási tilalom van érvényben!Az utóbbi időben a csapadékmentes időjárás, valamint az emberi gondatlanság következtében jelentősen megnőtt az avar, parlag, nádas és az erdőtüzek száma.
Gyomaendrődöt elkerülték a rendőrségi hírek.
Minden jegy elkelt a Depeche Mode június 23-i budapesti koncertjére - tájékoztatta a Független Hírügynökséget hétfőn Márkus Éva, a koncertet szervező Live Nation Hungary marketing igazgatója. A brit zenekar lemezbemutató koncertturnéja keretében mutatja be új albumát a Puskás Ferenc Stadionban. A belépőket október végén kezdték el árusítani, és a koncert előtt 3 hónappal az összes jegy gazdára talált, így 34 ezren kísérhetik figyelemmel a Depeche Mode budapesti koncertjét.
A tavalyi erfurti szakácsolimpián nagyszerű sikereket elért Békés Megyei Gasztronómiai Team a "sógoroknál" tréningezett. A gyomaendrődieket Tímár Albin, Tímár Attila és Tímár András képviselte.
Autós nyelven szólva rajt-cél győzelmet arattak a gyomaendrődi kézis lányok a Békéscsabai Főiskola elleni rangadón. Mindkét csapat remekül szerepel a Megyei I. osztályú bajnokságban, ennek megfelelően jó színvonalú mérkőzést és remekül küzdő csapatokat láthatott a Varga Lajos Sportcsarnok közönsége.
Április 15-től drágulnak a pendrive-ok és az USB Flash drive-ok
Egy tűt sem lehetett leejteni a Puskás Ferenc Stadion Gyermekszektorában, ahonnan tízezer szurkoló mellett az Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség nagykövetei is megtekintették a Magyarország - Málta VB-selejtezőt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft