Gyomaendrőd hírei
Szombaton zajlott a VIII. Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Verseny, a helyi Varga Lajos Sportcsarnokban; az intézmény előtt többek között a múlt századi disznóvágás szellemét idézték meg.
Szombaton rendezik meg a VIII. Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Versenyt, a Varga Lajos Sportcsarnokban (Szabadság tér 1.). A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják. A rendezvény látogatása ingyenes.
Sikeres a gyomaendrődi Start Közmunkaprogram. A járási startmunka mintaprogramjainak megvalósítása során valódi, értékteremtő munkavégzés folyik.
November 10-én közmeghallgatást tartott a gyomaendrődi önkormányzat képviselő-testülete.
Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármestere a legutóbbi képviselő-testületi ülésen elfogadott döntésekről számolt be lapunknak.
A 20 éves fennállását programsorozattal ünneplő Gyomaendrődi Zenebarátok Kamarakórus november 18-án este hat órától tartja ünnepi hangversenyét a Kállai Ferenc Kulturális Központban.
Közlekedési balesetek, őrizetbe vétel és kukoricatolvaj elfogása is szerepel a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tegnapi napról szóló beszámolójában.
November 5-én, Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban rendezték meg az I. Nemzetközi Eurokegel Bajnokságot, amelyen négy ország legjobb biliárdosai álltak asztalhoz.
Képviselő-testületünk legutóbbi ülésén 30 napirendi pontot tárgyalt. A vállalkozásokban működő óvodák beszámolóit hallgattuk meg. Bár a rendszer sok változáson ment keresztül, bátran mondhatjuk, hogy a működés zavartalan. Az óvodák beszámoltak a létszámhelyzetről, a megvalósított fejlesztésekről, programokról. Megállapíthattuk, hogy magas színvonalú ellátást tudnak biztosítani az óvodák. A Szivárvány Gyermekkert (Vásártéri Ltp.) Reméljük, hogy a gyermeklétszám hosszútávon is működőképessé teszi egyrészt a kistérségi óvoda egységeinek működését, másrészt biztosítja a vállalkozói óvodákba is a megfelelő létszámot.
Az egészségügyi ellátás igénybevételével kapcsolatban az elmúlt évek során egy igen kedvezőtlen gyakorlat alakult ki a városban. A páciensek jelentős hányada – előzetes jelzés nélkül - nem jelenik meg az előjegyzett időpontban a szakrendelésen. Sajnos ez a tendencia az elmúlt időszakban tovább erősödött.
Játsszon-A nadrág-gal!
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Játsszon-A nadrág-gal!

Kultúra
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!
Nyerjen! 9.700 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!

Szerszám
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás