Gyomaendrőd hírei
Október 8-án került sor a „Találkozzunk a Kállainál!” című, a Kállai’90 emlékévet záró rendezvénysorozatra.
Dr. Lizák Anna kapta a Gyomaendrőd Egészségügyéért Elismerő Oklevelet.
A járási startmunka „helyi sajátosság” mintaprogramjának keretében a város közterein, önkormányzati útjainak, parkolóinak mentén padok kirakására került, illetve kerül sor. A mintaprogram keretében működtetett asztalosműhelyben készülnek el a padok deszkái, ott kerülnek lefestésre, valamint a padok kirakását is a programban dolgozó közfoglalkoztatottak végzik. A padok alatti burkolat kivitelezése, valamint a felhasznált térkő előállítása, a közutas mintaprogramban dolgozó közfoglalkoztatottak munkája révén valósul meg.
A sport olimpiák évében rendezik meg a szakácsok megmérettetését Erfurtban. Októberben ide várják a legkitűnőbb főzőmestereket, hogy gasztroolimpián mérjék össze tudásukat. A németországi versenyre több magyar csapat is készül: szakácsok, cukrászok, sőt még kókuszzsírból készült szobor is lesz.
A 30 fokos őszi nyárban először azt kívántam, bár inkább fagyizó lenne megyejárásunk utolsó állomása, de nem bántam meg: életem első nem sajtos-tejfölös lángosa bőségesen kárpótolt.
A turkálásnak sajátos feelingje van. Van, aki ódzkodik tőle és van, aki függő. Van, aki célirányosan keres, van, aki az élvezetért. És akkor sem csalódott, ha adott esetben üres kézzel távozik. Majd legközelebb.
Három NBI-es kosaras edzett épp a BSZSK játékosai közül a gyomaendrődi OxygenGym-ben, amikor odaértünk. Mielőtt Szarka Róbert tulajdonos-edzővel elkezdtük a beszélgetést, odasúgtam Bencsik Ádám kollégámnak, hogy ne spóroljon a kattintásokkal.
Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!

Ital
Nyerjen kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!

Szolgáltatás
Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!
Nyerjen! 12.000 Ft értékben!

Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!

Szabadidő