hírei
Múzeumpedagógiai Nívódíjjal jutalmazták a szegedi Móra Ferenc Múzeum „Láthatatlan – Elődeink tárgyai a sötétből” című kiállítását. A rangos elismerést a keddi Országos Múzeumpedagógiai Évnyitón vették át a közgyűjtemény képviselői.
Megnyíló kormányablak, régi-új harangok, rendezvények. Mindezeket csak az elmúlt néhány hétről lehet elmondani Füzesgyarmatról, amelynek polgármesterével folytattam beszélgetést mindezekről, és másról is.
A hazafias nevelés, a honvédelem, mint kötelesség és életpálya csak úgy érvényesül, ha meg tudja szólítani a fiatalságot élményekkel, s olyan tevékenységi formával, ami figyelmüket a katonaság felé irányítja.
Bűncselekmény hiányában jogerősen felmentette a Szegedi Járásbíróság a vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetése vétségének vádja alól hétfőn azt a villamosvezetőt, akinek járműve elszabadulva csaknem 700 métert tett meg a forgalomban 2014 nyarán.
Szeptember utolsó hetében több megyei rendezvényen és a békéscsabai bevásárlóközpontban is várják a toborzók az érdeklődőket.
Steven Seagal saját filmjeinek producereként már az 1980-as években ismerte azt a titkot, amivel férfiak és nők figyelmét egyszerre tudta ugyanazzal a dologgal felkelteni. Aikido mesterként nem volt nehéz dolga, hiszen a férfiak szerettek volna olyan harcedzett, erős macsóvá válni, mint ő, a nők pedig pont az ilyen bátor titánok izzadó, verekedős, harci jeleneteitől voltak oda.
Szeptember 27-én ( szerda), kora reggel 3000 darab árvácsa virágpalántát ültetnek el a közmunkások Békés frekventált pontjain.
Az építészet fejlődik, a város látképe változik. A kérdés, mennyire és milyen ütemben? Jöjjön egy futurisztikus, új épületegyüttes, amely, bár elsőre szokatlannak tűnhet, kifejezetten tetszetős ötleten alapszik - olvasható a delmagyar.hu-n.
Egy férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.
Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap, 14 óra körül Tótkomlóson megtaláltak egy gyulai lányt, aki a nevelőszülei engedélye nélkül jött el otthonról.
Nyerjen óriáspizzát a megújult Barlang Pizzériájától!
Nyerjen! 3.500 Ft értékben!

óriáspizzát a megújult Barlang Pizzériájától!

Étel ital
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital