Hódmezővásárhely hírei
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 18-án, 14 óra 45 perckor megtaláltak egy 13 éves lányt, akit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett.
Az Alföldvíz Zrt., a Víz világnapja alkalmából, naná, hogy 2018-ban is meghirdette az immár hagyományosnak tekinthető rajzpályázatát. Az idei mottó: Védd természetesen! volt. A díjátadó pedig péntek kora délután zajlott a szolgáltató, békéscsabai Dobozi úti ebédlőjében.
Mindössze tízperces vita után 15 munkanapra - a keddi ülést követően ismét - elnapolta a hódmezővásárhelyi közgyűlés rendkívüli ülését Márki-Zay Péter (független) polgármester csütörtökön.
A friss hódmezővásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter éppen azon van, hogy országos szintű legyen a koordináció, de legalábbis tiszta legyen, hol ki a legerősebb jelölt a Fidesszel szemben. Erről itt írtunk bővebben. A projekt érdekében egy oldalt is indított, ahol eddig 53 jelölt volt feltüntetve a 106-ból, azokat március 21-én jelentették be egy nagy közös sajtótájékoztatón több, a legesélyesebb ellenzéki jelöltet kereső szervezettel közösen.
Erdélyi Miklós ügyvéd, a Hódmezővásárhelyi Zsidó Hitközség ügyvezető elnöke szerint a Jobbik nem náci párt, ezért Kiss Attila támogatását kéri a hódmezővásárhelyiektől. Erre reagált a Mazsihisz.
A Jobbik szerint a Fidesz nem tanult a hódmezővásárhelyi választáson kapott pofonból, nem tanulta meg, hogy az embereket nem lehet "hülyének" nézni.
A hvg.hu szerint a hódmezővásárhelyi polgármester a Facebookon közvetítette az eseményt.
A vasárnap megválasztott hódmezővásárhelyi polgármester számíthat a szomszédos Szeged vezetőjének tanácsaira abban, hogyan lehet ellenszélben várost vezetni.
The Washington Post, Guardian, Fox, Bloomberg, Reuters, New York Times. Mind-mind beszámolt Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi győzelméről, pontosabban a Fidesz-KDNP meglepő vereségéről az ottani időközi polgármester-választásról.
A napközbeni rekordgyanús részvételi számok is azt mutatták, a hódmezővásárhelyiek valamiért nagyon akarnak szavazni.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft