Hódmezővásárhely hírei
Hegedűs Zoltánt (Fidesz-KDNP), Hódmezővásárhely jelenlegi alpolgármesterét jelöli a Fidesz és a KDNP helyi szervezete az elhunyt Almási István városvezetői posztjára a február 25-i időközi önkormányzati választásra - jelentette be Lázár János, a térség fideszes országgyűlési képviselője szerdán sajtótájékoztatón a csongrádi városban.
A Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja szervezésében egykori vívótársak és más sportágak képviselői köszöntötték hétfőn este 85. születésnapja alkalmából Juhász Katalin olimpiai bajnok tőrvívót.
Halálos baleset történt a Hódmezővásárhely és Szikáncs közötti úton szombat délelőtt - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.
Életének 73. évében elhunyt Almási István (Fidesz-KDNP) hódmezővásárhelyi polgármester - tájékoztatta az önkormányzat hétfőn az MTI-t.
Pár órára bérelhető szerelmi fészek az elbújni vágyó pároknak a vásárhelyi Németh László utca környékén. A tulajdonos nevet nem kérdez, és az utcán nem köszön rá - kizárólag vissza - vendégeire, nehogy kellemetlenséget okozzon nekik.
2019-re teljesen megújulhat a vásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium a Modern Városok Programban. A költségvetés a tervek szerint 4-5 milliárd forint lesz.
Látványosra sikerült az idei városi ünnepség Hódmezővásárhelyen: fáklyás felvonulással és fényfestéssel emlékeztek az '56-os hősökre, beszédet Boross Péter volt miniszterelnök mondott - írja a délmagyar.hu.
Kutyája ürülékét még mindig sok gazda felejti az utcákon. Vásárhelyen a járókelők egy része kedvező tapasztalatokról számolt be, mások panaszkodnak. Idén még senkit sem büntettek meg az ott hagyott kutyagumiért a városban.
Volt, aki Pistának, más Ördögszemnek nevezte volna el a mártélyi könyvtárcicát. A többség azonban úgy döntött, Cicerónak hívják a kis kandúrt. Ő dorombol majd a könyvtár látogatóinak az intézmény ajtajában.
Az agyi nyomás stabilitásán múlik, mikor ébreszthetik fel a kishomoki vasúti átjáróban súlyos balesetet szenvedett focistát.
Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Nyerjen MinDig TV beltérit a TelemaX-tól!
Nyerjen! 8.000 Ft értékben!

MinDig TV beltérit a TelemaX-tól!

Számítástechnika
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás