Hódmezővásárhely hírei
A hvg.hu szerint a hódmezővásárhelyi polgármester a Facebookon közvetítette az eseményt.
A vasárnap megválasztott hódmezővásárhelyi polgármester számíthat a szomszédos Szeged vezetőjének tanácsaira abban, hogyan lehet ellenszélben várost vezetni.
The Washington Post, Guardian, Fox, Bloomberg, Reuters, New York Times. Mind-mind beszámolt Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi győzelméről, pontosabban a Fidesz-KDNP meglepő vereségéről az ottani időközi polgármester-választásról.
A napközbeni rekordgyanús részvételi számok is azt mutatták, a hódmezővásárhelyiek valamiért nagyon akarnak szavazni.
Hódmezővásárhelyen valószínűleg magasabb lesz a részvétel, mint legutóbb, az általános önkormányzati választáson, és talán mint az országgyűlésin.
Három jelölt indulhat a február 25-ei időközi polgármester-választáson Hódmezővásárhelyen: Hegedűs Zoltán jelenlegi alpolgármester a Fidesz-KDNP képviseletében, Hernádi Gyula és Márki-Zay Péter pedig függetlenként - derül ki a helyi választási bizottság határozataiból.
Egy ember meghalt, amikor tűz keletkezett egy panelház egyik lakásában Hódmezővásárhelyen, a belvároshoz közeli Hódtó utcában szombaton hajnalban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Független jelöltjeként indul Márki-Zay Péter a polgármesteri posztért Hódmezővásárhelyen. A közgazdász pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, indulásának az a szigorú feltétele volt az ellenzéki pártok felé, hogy ellene más párt- vagy független jelölt ne induljon.
A kutya zavartan viselkedett, ezért úszta meg a család nagyobb baj nélkül a szén-monoxid mérgezést.
Háromnapos ünnepségsorozattal emlékezik egykori lelkipásztorára, Szőnyi Benjáminra a hódmezővásárhelyi ótemplomi református gyülekezet a lelkész, költő, író születésének háromszázadik évfordulója alkalmából - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital