Mezőberény hírei
Békés megyében, tegnap 7 és 8 óra között négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Megcsúszott és lesodródott az útról egy személygépkocsi, egy nő könnyebben megsérült.
Battonya külterületén, és Mezőberény közelében is személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök.
2018. december 1-jén család, barátok, ismerősök, a divattrendek után érdeklődők várták érdeklődve Anda Emíliát, a Mezőberényből elszármazott nemzetközi hírű textilművész, divattervezőt a Városházán szervezett találkozóra.
Közeledik a karácsony, az ajándékozás, az ajándékvárás időszaka. Különösen örömteli időszak ez a gyermekek számára, de vannak, akiknek nem adatik meg ennek varázsa. Mezőberényben több intézmény és civilszervezet programja szerveződik december hónapban és helyeznek hangsúlyt ennek megoldására.
Hello, már csak 5 és fél hét van karácsonyig! És ha még nincs ötleted, hogy mit tegyél a fa alá, mi… illetve a mezőberényi Valnerovicz Erika, a Bilanz Szépségszalon/Lézerkozmetika vezetője majd segít. A minap vele beszélgettem. Erikának bizony van jó néhány olyan tippje, amitől a szeretted igazán jól érezheti magád a bőrében.
Az előkelő második helyen végzett a „Krimit tud?” vetélkedő országos döntőjén a Békés megyét képviselő Mezőberényi Petőfi Sándor Gimnázium csapata.
Újkígyóson, Mezőberényben és Békéscsabán helyszíneltek a rendőrök.
Békésen, Gyulán, Mezőberényben és Szarvason lehet díjmentesen átvizsgáltatni a járművek világításait.
Békéscsabán rendezték meg a Krimit tud? bűnmegelőzési témájú vetélkedő regionális elődöntőjét.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft