Mezőberény hírei
A Békés megyében hagyományos rendezvény az elmúlt évekhez képest újabb akciókkal, kedvezményekkel várja a kerékpárosokat.
U13-ban. Szombaton. A mezőberényi sportpályán. A IV. Dr. Fekete Nándor Emléktornán.
Dr. Fekete Nándor emlékére, családja és barátai kezdeményezésére, a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány szombaton negyedik alkalommal szervezte meg a nemzetközi labdarúgó tornát.
Eltelt egy év és újra együtt voltak a volt Kereki lakók, azok, akik valaha Kerekiben éltek, laktak, dolgoztak.
Szeptember 1-én, a Spektrum Alapítvány a Kálmán Fürdőt választotta az egészségnap helyszínéül.
Mezőberény város értéktára is meghívást kapott 2018. szeptember 1-én, a Békéscsabán megrendezett Megyenapra.
Az ünnepi tűzijátékok ideje alatt, 2018. augusztus 20-án, Békéscsabán, Mezőberényben és Szarvason kell útlezárásra számítaniuk a közlekedőknek.
2018. augusztus 4-én, szombaton a Mezőberényi Kosárlabda Klub és a Vadász Sörkert 14-es Pubfood szervezésében 14-ES STREET JAM FEST (utcai kosárlabda) kerül megrendezésre.
A mezőberényi Szlovák Pávakör nevét sokszor hallhatjuk, olvashatjuk programokon, eseményeken. Fellépnek, énekelnek, minősítőn bizonyítanak, ápolják a szlovák kultúrát és ruházatban is képviselik a hagyományokat.
Strandszezon van. Amelyet még Medárd sem üthet ki – noha próbálkozik. S mivel strandszezon van, naná, hogy még jobban odafigyelünk a testszőrzetünkre. A közelmúltban Valnerovicz Erikával, a mezőberényi Lézerkozmetika vezetőjével beszélgettem. (Akkor még nagyon sütött, most beborult az ég. Remény azonban mindig van.)
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség