Mezőberény hírei
Közeledik a karácsony, az ajándékozás, az ajándékvárás időszaka. Különösen örömteli időszak ez a gyermekek számára, de vannak, akiknek nem adatik meg ennek varázsa. Mezőberényben több intézmény és civilszervezet programja szerveződik december hónapban és helyeznek hangsúlyt ennek megoldására.
Hello, már csak 5 és fél hét van karácsonyig! És ha még nincs ötleted, hogy mit tegyél a fa alá, mi… illetve a mezőberényi Valnerovicz Erika, a Bilanz Szépségszalon/Lézerkozmetika vezetője majd segít. A minap vele beszélgettem. Erikának bizony van jó néhány olyan tippje, amitől a szeretted igazán jól érezheti magád a bőrében.
Az előkelő második helyen végzett a „Krimit tud?” vetélkedő országos döntőjén a Békés megyét képviselő Mezőberényi Petőfi Sándor Gimnázium csapata.
Újkígyóson, Mezőberényben és Békéscsabán helyszíneltek a rendőrök.
Békésen, Gyulán, Mezőberényben és Szarvason lehet díjmentesen átvizsgáltatni a járművek világításait.
Békéscsabán rendezték meg a Krimit tud? bűnmegelőzési témájú vetélkedő regionális elődöntőjét.
A Békés megyében hagyományos rendezvény az elmúlt évekhez képest újabb akciókkal, kedvezményekkel várja a kerékpárosokat.
U13-ban. Szombaton. A mezőberényi sportpályán. A IV. Dr. Fekete Nándor Emléktornán.
Dr. Fekete Nándor emlékére, családja és barátai kezdeményezésére, a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány szombaton negyedik alkalommal szervezte meg a nemzetközi labdarúgó tornát.
Eltelt egy év és újra együtt voltak a volt Kereki lakók, azok, akik valaha Kerekiben éltek, laktak, dolgoztak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó