Mezőberény hírei
Szeptember 1-én, a Spektrum Alapítvány a Kálmán Fürdőt választotta az egészségnap helyszínéül.
Mezőberény város értéktára is meghívást kapott 2018. szeptember 1-én, a Békéscsabán megrendezett Megyenapra.
Az ünnepi tűzijátékok ideje alatt, 2018. augusztus 20-án, Békéscsabán, Mezőberényben és Szarvason kell útlezárásra számítaniuk a közlekedőknek.
2018. augusztus 4-én, szombaton a Mezőberényi Kosárlabda Klub és a Vadász Sörkert 14-es Pubfood szervezésében 14-ES STREET JAM FEST (utcai kosárlabda) kerül megrendezésre.
A mezőberényi Szlovák Pávakör nevét sokszor hallhatjuk, olvashatjuk programokon, eseményeken. Fellépnek, énekelnek, minősítőn bizonyítanak, ápolják a szlovák kultúrát és ruházatban is képviselik a hagyományokat.
Strandszezon van. Amelyet még Medárd sem üthet ki – noha próbálkozik. S mivel strandszezon van, naná, hogy még jobban odafigyelünk a testszőrzetünkre. A közelmúltban Valnerovicz Erikával, a mezőberényi Lézerkozmetika vezetőjével beszélgettem. (Akkor még nagyon sütött, most beborult az ég. Remény azonban mindig van.)
Mezőberényben a szlovák nemzetiségi szervezetek 2018. évben is meghirdették iskolás gyermekek számára a nyelvi és népismereti tábort.
ÓRIÁS BÁBOK- paintball- Xbox- RICSI BÓHOC és társai műsora - VIZI FOCI- hétpróba....
Három közlekedési baleset és egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt előállítás.
Az EFOP-1.5.3-16-2017-00097 azonosító számú, Településeinkért című pályázat keretében az UNIQA Mobil Egészségközpontja érkezik Mezőberénybe.