Mezőberény hírei
Eleken, Mezőberényben, Kondoroson és Gyulán is történt vasárnap személyi sérüléssel járó közlekedési baleset - derül ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság jelentéséből.
Betlehemi láng Mezőberényben és ünnepi karácsony várás Kegye János pánsíp művésszel. Mezőberényben immár 8. alkalommal szervezik meg az adventi vasárnapokon a gyertyák gyújtását. A Mezőberényi Szlovákok Szervezete és a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat együttműködve a történelmi egyházak képviselőivel évről- évre közösen készülnek ezekre az alkalmakra.
Mit vétettem? – mezőberényiek a málenkij roboton címmel tartottak könyvbemutatót Mezőberényben
A Mezőberényi Női Labdarúgó Csapat egy emberként fogott össze és vette tervbe, hogy 2016. december 17-én, szombaton 10 órától a Molnár Miklós Sportcsarnokban Jótékonysági Tornát rendeznek az októberben balesetet szenvedett lányokért és családjaik megsegítésére.
Harmadik alkalommal szervezi meg a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság az idősek közlekedés-biztonságának javítását célzó előadássorozatát. Ezúttal Mezőberényben, Szeghalmon, Sarkadon és Ecsegfalván várják az érdeklődőket.
November 5-én, Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban rendezték meg az I. Nemzetközi Eurokegel Bajnokságot, amelyen négy ország legjobb biliárdosai álltak asztalhoz.
Tettlegességig fajult vita miatt intézkedtek a rendőrök Mezőberényben - tájékoztatta szerkesztőségünket vasárnap a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
A Baráti Egylet Mezőberényért 2016. november 1-jén a Városháza előtti Hősi Emlékműnél az I. és II. világháborúban elesettek, a Szovjetunióba kihurcolt és ott elhunyt polgári áldozatok emlékére a történelmi egyházak szolgálatával Halottak napi ökumenikus istentiszteletre hívta a városlakókat.
2016. október 23-án Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testülete ünnepi programra várta a városlakókat, ünnepelni a történelmi eseményeket és képviselő-testületi döntés értelmében elismerések átadására. Az ünnepi testületi ülés előtt került sor Széri- Varga Géza szobrászművész 1956. Emlékmű c. alkotásának átadására az 56-os emléktéren, majd folytatódott a Városháza dísztermében az elismerések átadásával.
2016. október 23-án Mezőberényben az 56-os emléktéren Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke és Siklósi István polgármester leplezték le Széri-Varga Géza szobrászművész alkotását, az 1956. Emlékművet, majd a mezőberényi történelmi egyházak képviselői Lázárné Skorka Katalin, Szujó Antal, Futó Zoltán lelkészek megáldották.
Nyerjen kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség
Közösség - Média - Művelődés!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Közösség - Média - Művelődés!

Kultúra
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás