Mezőberény hírei
Beszámolók - A Rákóczi Vasas hazai pályán küzdött meg a Füzesgyarmattal és egy góllal jobbnak bizonyultak. A Körösladány idegenben nyert a Csanádapáca ellen, míg a Lőkösháza otthon tartotta a három pontot! A Méhkerék legyőzte a nagy rivális Szarvast, így újabb lépést tettek a bajnokság megnyerése felé!
Idegenben győzött a Gyulai Termál, míg a Rákóczi hazai pályán gyűrte le a Füzesgyarmatot. A Dévaványa egy pontot szerzett a Kondoros ellen, míg a Megye II-es dobogósok hozták a kötelezőt.
A Békéscsabai Előre látja vendégül a tavasszal nagyon gyengén szereplő Orosházát. Mindkét csapatnak jól jönne a három pont, így kiélezett rangadóra lehet számítani. A Gyula idegenben lép pályára, a második Monor otthonában játszanak majd szombaton.
Elkészült a kamuti csomópont, egy szakaszon megerősítették és szélesítették a 47-es főutat, a mezőberényi felüljáró építésének pedig éppen a felénél tartanak – számolt be Erdős Norbert országgyűlési képviselő, kormánymegbízott. A felüljáró bekerülési költsége 1,2 milliárd forint.
Beharangozók - A bajnoki címről dönthet a méhkeréki ütközet, míg a Füzesgyarmat egy orosházi győzelemmel stabilizálná a negyedik helyét. A Körösladány még egyszer sem nyert Csanádapácán, a Lőkösháza pedig a Battonyát látja vendégül.
Meglepetésre öt gólt kapott a Mezőkovácsháza, míg a Rákóczi a hosszabbításban nyerte meg a meccset. A Füzesgyarmat győzelme is csak a hajrában vált biztossá!
Egy ember könnyebben megsérült, amikor kisbusz ütközött kamionnal Mezőberényben, a 47-es főúton szerda reggel - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Születésnap - Életmű Kiállítás – Felajánlás és mindhárom Kiszely Jánosné Zsuzsika néni nevéhez fűződik, aki a napokban ünnepelte 85. születésnapján.
Beharangozók – Szerdán ismét nyolc mérkőzés pótolnak, ebből hetet a Megye I-ben. A négy legjobbnak vélt találkozóról bővebben írtunk. Szomszédvári rangadót játszik a Gyomaendrőd, a Mezőhegyes idegenben próbál meg nyerni holnap. Szeghalmon kiesési derbit játszik a Békéscsabai MÁV, akik jelenleg a kieső helyen vannak.
A Megye II. osztály hat pontos mérkőzését a Körösladány nyerte meg, így a tabellán növelték előnyüket. A Vésztő is nyerni tudott vendéglátóként, míg a Jamina egy pontot szerzett a Rákóczi Vasas ellen. A dobogós Csabacsűd győzelme nem forgott veszélyben Mezőhegyesen.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital