Mezőberény hírei
Meglepetésre öt gólt kapott a Mezőkovácsháza, míg a Rákóczi a hosszabbításban nyerte meg a meccset. A Füzesgyarmat győzelme is csak a hajrában vált biztossá!
Egy ember könnyebben megsérült, amikor kisbusz ütközött kamionnal Mezőberényben, a 47-es főúton szerda reggel - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Születésnap - Életmű Kiállítás – Felajánlás és mindhárom Kiszely Jánosné Zsuzsika néni nevéhez fűződik, aki a napokban ünnepelte 85. születésnapján.
Beharangozók – Szerdán ismét nyolc mérkőzés pótolnak, ebből hetet a Megye I-ben. A négy legjobbnak vélt találkozóról bővebben írtunk. Szomszédvári rangadót játszik a Gyomaendrőd, a Mezőhegyes idegenben próbál meg nyerni holnap. Szeghalmon kiesési derbit játszik a Békéscsabai MÁV, akik jelenleg a kieső helyen vannak.
A Megye II. osztály hat pontos mérkőzését a Körösladány nyerte meg, így a tabellán növelték előnyüket. A Vésztő is nyerni tudott vendéglátóként, míg a Jamina egy pontot szerzett a Rákóczi Vasas ellen. A dobogós Csabacsűd győzelme nem forgott veszélyben Mezőhegyesen.
Legyőzte riválisát a Körösladány, hosszú idő után nyert a Füzesgyarmat is. A Kétegyháza meglepetésre győzni tudott az Újkígyós otthonában!
A mezőberényi Városházán Siklósi István polgármester fogadta a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium ballagó tanulóit és osztályfőnökeit.
Balmazújvárosban lép pályára az Előre, ahol nem lesz egyszerű dolga a csapatnak. Az Orosházának most már nem fér bele újabb vereség, hazai pályán kellene győzniük a Nyíregyháza ellen. A Gyula otthon fogadja az utolsó előtti Makót!
Beharangozók – A Jamina nyerni szeretne hétvégén, hogy nyugodtabb legyen a csapat körül a légkör, míg a Mezőhegyes szeretne szoros meccsen legalább egy pontot szerezni. A Megye II-ben csúcsrangadó következik, a Körösladány fogadja a Szabadkígyóst! A Vésztőnek sem lesz könnyű dolga, a nyolc mérkőzés óta veretlen Csanádapácát látják vendégül.
Megyei beszámolók - Hat gólt rúgott a Kondoros a Mezőhegyesnek, így volt okuk az ünneplésre tegnap. A Szarvas és a Körösladány is győzni tudott szerdán, míg a Köröstarcsa megszerezte tavaszi első győzelmét Csorváson!
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!

Egészség
Nyerje meg a Lak-Alarm Kft. 10.000 Ft-os utalványát!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Lak-Alarm Kft. 10.000 Ft-os utalványát!

Utalvány