Mezőberény hírei
„Vajon ki kapja Fülest és ki kapja Malackát?" - tette fel a kérdést Nyitrai Imre helyettes államtitkár pénteken, a mezőberényi bölcsődeavató ünnepi beszédében, célozva Siklósi István polgármester Micimackó ajándékportfóliójára. Majd hozzáfűzte: de milyen jó, hogy csak ilyen gondok merülnek fel.
„Vajon ki kapja Fülest és ki kapja Malackát?” – tette fel a kérdést Nyitrai Imre helyettes államtitkár pénteken, a mezőberényi bölcsődeavató ünnepi beszédében, célozva Siklósi István polgármester Micimackó ajándékportfóliójára. Majd hozzáfűzte: de milyen jó, hogy csak ilyen gondok merülnek fel.
A tavaszi ivóvízhálózat-mosatást 2011. április 4. és április 5. között végzi el a Békés Megyei Vízművek Zrt. Mezőberényben. A településen a szakemberek csak nappali mosatásokat végeznek.
Ahogy korábban beszámoltunk róla, november 10-én Mezőberény és Bélmegyer között a Kettős-Körös hídjáról a folyóba ugrott és elmerült egy 75 éves mezőberényi férfi. Még aznap sötétedésig több szerv (rendőrség, tűzoltóság és búvárok) a férfi keresésére indult, azonban eredménytelenül. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az imént tájékoztatta a hír6.hu-t, hogy a szeghalmi tűzoltók megtalálták az idős férfi holttestét. 
Ahogy korábban beszámoltunk róla, szerda 11 óra előtt nem sokkal Mezőberény és Bélmegyer között a Kettős-Körös hídjáról a folyóba ugrott és elmerült egy 75 éves mezőberényi férfi.
Szerdán, nem sokkal dél előtt Mezőberény és Bélmegyer között a Kettős-Körös hídjáról a folyóba ugrott és elmerült egy 75 éves mezőberényi férfi - közölte Albert István, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Őrizetben van az a férfi, aki kedden egy mentőápolót ütött meg.
Horgászni indult az a nő, akit holtan találtak szerdán délután Mezőberény külterületén, a Szőcs csatorna vízében - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Sem a települést évtizedek óta vezető Cservenák Pál Miklós, sem az elmúlt négy év alpolgármestere, Harmati László nem tudta megszerezni a szavazatok többségét Mezőberényben. A polgármesteri választást egy függetlenként indult jelölt, Siklósi István nyerte.
Halálos baleset történt péntek délután Mezőberényben, egy helyi, kerékpárral közlekedő férfit ütött el egy traktoros.
Nyerjen MinDig TV beltérit a TelemaX-tól!
Nyerjen! 8.000 Ft értékben!

MinDig TV beltérit a TelemaX-tól!

Számítástechnika
Nyerjen a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!

Egészség
Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk