Mezőberény hírei
Szombat délután zajlott Mezőberényben a XI. Streetfighter Nap. Sikított a nap, dübörögtek a gépek, sírtak a gumik, szakadt a betony. Vidámság.
Dr. Fekete Nándor emlékére családja és barátai kezdeményezésére, a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány szombaton második alkalommal szervezte meg a nemzetközi labdarúgó tornát.
Az utóbbi időben gyakran halljuk, hogy a magyarok - így a berényiek - egyik kedvenc étele a töltött káposzta. Mezőberényben 2016. szeptember 17-én, immár hatodik alkalommal meg is kóstolhatták a városba látogatók e finomságot különböző ízesítéssel elkészítve.
A burgonya olyan mindennapi élelmiszer alapanyag, amely könnyen, gyorsan elkészíthető és többnyire mindig kéznél van. Talán kijelenthető, hogy a gyermekek és a felnőttek egyik legkedveltebb élelmiszere.
Békés megyében péntektől vasárnapig hat településen, hét rendezvényen várják a határvadász képzés iránt érdeklődőket a rendőrség munkatársai - adta hírül közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Valamikor régen nagyanyáink hatalmas üstökben főzték a szilvalekvárt szabad tűzön üstben, cukor nélkül, sok-sok órán keresztül kevergetve, mígnem sűrű, sötét színű masszává vált a gyümölcs. Természetesen a kész lekvárig nem ennyi a történet.
A németországi Münsingen Mezőberény egyik testvérvárosa. Bő másfél évtizede pecsételődött meg azon a helyen egy mesébe illő sors, amikor is a berényi Gulyás Gyöngyi és Herr Michael Rauscher első látásra…
A németországi Münsingen Mezőberény egyik testvérvárosa. Bő másfél évtizede pecsételődött meg ottan egy mesébe illő sors, amikor is a berényi Gulyás Gyöngyi és Herr Michael Rauscher első látásra…
Nyári visszalapozónkban ezúttal a mezőberényi iromnannel, azaz Szabó Lászlóval készített írásunkat közlünk újra.
Játsszon-A nadrág-gal!
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Játsszon-A nadrág-gal!

Kultúra
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!

Számítástechnika